Lenovo Go möjliggör och inspirerar till produktivitet oavsett var du är​

Det är dags att göra hela världen till ditt kontor

Bullriga miljöer. Enheter som tar tid att sätta upp. Begränsad tillgång till ström. Dålig ergonomi. Dessa är vanliga problem för alla distansarbetare. Och allihop hämmar produktiviteten. Så hur kan du se till att dina anställda alltid har en hög produktivitet? Ge dem verktygen och tekniken de behöver för att få ut mesta möjliga av distansarbetet. Det är vad Lenovo Go handlar om – att hjälpa människor att göra hela världen till sitt kontor.​

Lenovo Go siktar på att överbrygga klyftan mellan förväntningar och verklighet med en svit av innovativa lösningar för distansarbete.

TRÅDLÖS MUS

TANGENTBORD

POWERBANKS & UPPLADDNING

HÖRLURAR, in-ear & LJUD​

LAGRING

Konferenstelefon

När de är på kontoret utrustas medarbetarna med en rad specialbyggda datortillbehör, men de är inte idealiska för distansarbete. Mössen och tangentborden i Lenovo Go-familjen har en rad innovationer som gör dem perfekta för dynamiska miljöer. Mångsidiga och flexibla tillbehör, fungerar på många olika ytor, trådlös laddning och ergonomisk design – allt detta är avgörande för den moderna arbetsplatsen.

Ström – ett vanligt problem vid distansarbete. Oavsett om det beror på att batteriet är slut, att strömuttagen är upptagna eller på att det är strömavbrott – att skärmen blir svart mitt under ett arbetspass är ett problem som orsakar frustration. Strömfunktionerna i Lenovo Go är optimerade för distansarbete och tillhandahåller strömmen du behöver för att du ska kunna prestera på topp. Oavbrutet.

En av de mest frustrerande utmaningarna med att arbeta på distans är störande ljud. Oavsett om det är på ett kafé, på flygplatsen eller på en arbetsplats – störande ljud är alltid närvarande. När det är dags att fokusera, lyssna eller bli lyssnad på, kommer tekniken du väljer att vara avgörande för din produktivitet. Ljudenheterna i Lenovo Go-familjen är konstruerade från grunden för att tillhandahålla lösningar på dessa utmaningar, som brusreducering, akustisk ekokontroll, automatisk förstärkningskontroll och mycket mer.

Att ha en plats där du snabbt kan förvara, skydda och sortera upp dina teknikprylar när du rör dig mellan olika platser är avgörande för effektivt fjärrarbete. Förvarings- och skyddslösningarna i Lenovo Go-portföljen har löst dessa utmaningar på kreativa och innovativa sätt. Som vår Accessories Organizer, som låter dig packa, skydda och sortera prylarna – allt i en kompakt, smidig väska.

Kontakta ALSO:s Lenovo-team

Behöver du hjälp eller bolla idéer? ALSO:s erfarna Lenovo-försäljnings- och produktspecialister finns till hands för att hjälpa dig att komma vidare.

KONTAKT