Lenovo ThinkSmart-nyheter​

Få en professionell genomgång av produktnyheterna i ThinkSmart-familjen. ThinkSmart Core har precis landat hos ALSO, så se när Martin Sig, ThinkSmart-specialist från Lenovo, berättar om nyheterna och alla andra smarta produkter från serien. Förutom att presentera ThinkSmart Core får du även en demo av ThinkSmart Bar och Cam samt ytterligare genomgång av ThinkSmart Manager.

ThinkSmart Core​

Nyhet

Det nya ThinkSmart Core-konceptet från Lenovo kommer i tre bundle-versioner.

Båda paketen inkluderar 3 års Premier Support och 1 års användning av ThinkSmart Manager Premium + ThinkSmart Deploy & Maintain.

Thinksmart
Hub + Cam

Köp här

Thinksmart
Cam + Bar

Köp här

Thinksmart Core
Fullroom Kit

Köp härVarför ThinkSmart?

Med ThinkSmart vill Lenovo bidra med smarta lösningar som passar befintliga och framtida behov i moderna företag. Fokus ligger främst på flexibilitet, produktivitet och gränsöverskridande samarbete.

Tillgodose marknadens behov

Med ThinkSmart uppfyller Lenovo behoven hos de 92 % av alla företag som för närvarande gör om sina mötesrum så att de ska underlätta för samarbete och kreativitet.

 

Hjälp dina kunder att locka nya talanger

ThinkSmart har utformats för millenniegenerationen som nu utgör 50 % av arbetsmarknaden och värderar smarta enheter betydligt högre än tidigare generationer.

 

Tänk framåt

Hjälp dina kunder att investera i teknik som baseras på framtidens behov. ThinkSmart-portföljen fortsätter att expandera, så att du kan fortsätta expandera din försäljning.

 ThinkSmart-lösningar

ThinkSmart Hub Gen 2

ThinkSmart Hub Gen 2 är en vidareutveckling av Hub 500 och gör det ännu enklare att hålla effektiva möten. Den har bland annat förstärkts med nya högtalare och ny mikrofon, vilket gör den effektiv i möteslokaler med upp till 18 personer.
Utforska ThinkSmart HubThinkSmart Manager

ThinkSmart Manager är en oumbärlig programvara för ThinkSmart, där användarna enkelt kan hantera, ansluta och uppdatera alla sina ThinkSmart-lösningar. kamera för digitala möten. Med ThinkSmart Manager sparar IT-avdelningar därför också in på resurser för installation och underhåll.


Utforska ThinkSmart ManagerThinkSmart Cam

Nya ThinkSmart Cam är kompatibel med ThinkSmart Hub och kommer att göra de digitala mötena mer levande så att alla deltagare känner att de är i samma rum. Med funktioner som ”auto-zoom” och ”whiteboard awareness” är ThinkSmart Cam den optimala kameran för digitala möten.

Utforska ThinkSmart CamThinkSmart Bar

Förutom att den ger exceptionellt ljud är ThinkSmart Bar extremt enkel att ansluta och styra tillsammans med ThinkSmart Hub Gen 2 eller Hub 500. Den extremt anpassningsbara högtalaren passar också bra i stora möteslokaler.


Utforska ThinkSmart Bar
Den optimala assistenten för digitala möten

ThinkSmart Hub är det ultimata premiumverktyget för att hålla möten. Användare kan starta möten med bara ett klick - och uppleva en vardag helt utan mötesfördröjningar eller tekniska problem.

ThinkSmart Hub är fullt kompatibel med Microsoft Teams eller Zoom Rooms.

Utforska och beställ hos ALSO

En snygg design utan fula kablar

Uppdaterad från Hub 500 har den nya Hub ett system med en kabel som garanterar rena mötesrum utan lösa kablar och röra. Samtidigt har Hub’en en smidigare design med en roterbar skärm och ännu större LED.

En ljudupplevelse anpassad till antalet personer i rummet

Med dubbelt så många högtalare och mikrofoner som Hub 500, ger den nya ThinkSmart Hub en livlig upplevelse av digitala möten, där ljud hörs tydligt och röster fångas tydligt i ännu större mötesrum med upp till 18 personer.

ThinkSmart Hub specifikationer

PROCESSOR
Intel Core™ i5-8365U vPro®

OPERATING SYSTEM
Windows® 10 IoT Enterprise SAC 64 bit

MEMORY
8 GB (Dual-Channel) DDR4-2400 MHz

STORAGE
128 GB PCIe TLC SSD

GRAPHIC
SIntel UHD Graphics 620

AUDIO
4x premium-tuned speakers4x omnidirectional mics for 360-degree audio capture

SENSORS
IR-based human proximity sensor

INDICATOR LIGHTSLED
status light on hinge and top of screen

INPUT PORT
1x HDMI-In

USER ACCESSIBLE AND THINKSMART ONE CABLE PORTS
2x HDMI-Out
1x RJ45 Gigabit Ethernet
3x USB-A 3.2 Gen 1
1x USB-C 3.2 Gen 1
1x 3.5 mm audio (on base)

WIFI
WLAN 802.11 AC (2 x 2)
Bluetooth® Low Energy (LE) 5.0

DISPLAY
10.1” touch screen (1920 x 1080 resolution, 320 nits) with 16:10 aspect ratio, 360-degree rotatable, anti-glare and smudge resistant

DIMENSIONS
(W X D X H)240.0 x 200.0 x 185.3 mm9.45 x 7.87 x 7.30 in


Skapa färdiga lösningar för möteslokaler med de nya

ThinkSmart Tillbehören


Hantera alla ThinkSmart-enheter med

ThinkSmart Manager

Online-mötena får en helt ny kvalitet med
ThinkSmart Bar og Cam

ThinkSmart Bar levererar ljudkvalitet i toppklass –externt placerade kollegor låter som om de vore i samma rum. ThinkSmart Cam levererar vidvinkelvideo och smarta funktioner som whiteboard awareness.

ThinkSmart Cam

Helhetslösningen för mindre möteslokaler

Nya ThinkSmart Cam är kompatibel med ThinkSmart Hub – både version 500 och Gen 2.
En kombination av ThinkSmart Cam och Hub är en extremt enkel, färdig lösning för digitala möten som fokuserar på hög kvalitet och användarvänlighet. Kombinationen är också idealisk för arbete hemifrån, och kommer att göra de anställdas arbetsdagar mer levande och interaktiva.

  • Hög upplösning och vidvinkel garanterar att alla detaljer återges – även i stora möteslokaler och i lokaler med dåligt ljus.
  • Funktionerna auto-zoom och auto-inramning skapar en mer ”naturlig” mötesupplevelse.
  • Ljudspårning håller kameran fokuserad på den mötesdeltagare som har ordet.
  • ThinkSmart Cam är certifierat kompatibel med både Teams och Zoom.
  • Den kompakta, lätta designen kan enkelt installeras var som helst.

Köp här

  • Med 4 st. högtalare och 4 st. mikrofoner kan soundbaren enkelt anpassas till både små och stora utrymmen
  • Högt och tydligt ljud tack vare en inbyggd subwoofer.
  • Brus och eko reduceras med inbyggd DSP.
  • ThinkSmart Cam är certifierat kompatibel med både Teams och Zoom.

Köp här

ThinkSmart Bar

En verklighetstrogen ljudupplevelse

ThinkSmart Bar är särskilt lämplig för medelstora eller stora lokaler och borgar för en överlägsen ljudupplevelse. Soundbaren (eller ljudlimpan) består av 4 högtalare med inbyggd subwoofer, samt 4 180° vidvinkelmikrofoner.

Hantera, konfigurera och övervaka med

ThinkSmart Manager

Upptäck fördelarna och kom igång med ThinkSmart Manager

Enkel installation och enkelt underhåll

ThinkSmart Manager är en oumbärlig programvara för ThinkSmart, där användarna enkelt kan hantera, ansluta och uppdatera alla sina ThinkSmart-lösningar. Liksom de övriga ThinkSmart-lösningarna fokuserar ThinkSmart Manager på användarvänlighet genom ett enkelt gränssnitt.

Med ThinkSmart Manager sparar IT-avdelningar därför även in resurser på installation och underhåll, vilket har varit en stor fördel för de företag som har valt att implementera lösningarna.

LADDA NER THINKSMART MANAGER HÄR
Ladda ner säljpresentation och FAQ (engelska)

Kontakta våra Lenovo-specialister om du har några frågor eller behöver sparring i din Lenovoförsäljning och affärsutveckling.

Kontakt