Mobila workstationer i P-serien –
Våra kraftfullaste bärbara datorer

Med en bärbar ThinkPad-dator i P-serien får du en kombination av smidigheten hos en bärbar dator och prestandan i en workstation. Dessutom är de ISV-certifierade för alla större program.

De här systemen erbjuder blixtsnabb grafik och processorhastighet och den senaste banbrytande tekniken för hantering av krävande datoruppgifter – i ett förvånansvärt lätt format.

THINKPAD P1

Kraften du behöver – maskinen du vill ha

Är kraft eller mobilitet viktigast? Med nya ThinkPad P1 är svaret … båda två. Du behöver inte välja. Med sina 18,4 mm och 1,7 kg är den vår tunnaste och lättaste workstation hittills, samtidigt som den genom åttonde generationens Intel® Xeon®- och Core™-processorer, NVIDIA® Quadro®-grafik och enorma minnes- och lagringsalternativ erbjuder en imponerande kraft.

BESTÄLL HÄR

THINKPAD P52s

Kraften hos en workstation med mobiliteten hos en Ultrabook

Dra fördel av fyrkärnig processorkraft på språng med ThinkPad P52s mobila workstation. Detta kraftpaket till Ultrabook har åttonde generationens Intel® Core-processorer, NVIDIA® Quadro®-grafik på proffsnivå, säkerhet i företagsklass och generösa anslutningsmöjligheter. Ett utmärkt val för designer, tekniker och videokonstnärer.

BESTÄLL HÄR

THINKPAD P52

Ger oändliga möjligheter

ThinkPad P52 liknar ingen annan 15,6" workstation – det är Lenovos första VR-Ready certifierade system i klassen med kraftfull Intel® Xeon®-bearbetning och NVIDIA® Quadro®-grafik. Ett bra val för tekniker och designer och alla andra som vill ha fantastisk prestanda i ett kompakt skal.

BESTÄLL HÄR

Relaterade produkter

Kontakter

Photo of Örjan Lövström
Örjan Lövström Product Manager Lenovo PC +46 (0)8 633 92 52 E-post
Photo of Håkan Walles
Håkan Walles Product Sales Specialist, Workstation +46 (0)8 633 91 73 E-post