ThinkVision M14 och P44w

Monitorer för ökad flexibilitet och kreativitet

Ge dina kunder den perfekta skärmen för deras arbetsuppgifter och dagliga sysslor.

Men ThinkVision M14 och P44w har Lenovo infört två bildskärmar som kan förenkla arbetsdagen avsevärt för proffs med olika behov och uppgifter.


ThinkVision M14

Mobil skärm för ökad flexibilitet

 


ThinkVision P44w

Välvd skärm för ökad kreativitet

 


ThinkVision M14

Mobil skärm för produktivitet

Med den ultrabärbara mobila skärmen ThinkVision M14 kan er kund öka produktiviteten och samarbetsmöjligheterna när de är ute och reser. Skärmen är 14 tum och väger endast 570 g, är 4,4 mm tjock och kompatibel med alla enheter som har en avancerad USB-C-port. Trots sin ultraportabla design återskapas de visuella elementen utmärkt på FHD (1920 x 1080) IPS-skärmen. Oavsett om användaren håller presentationer för kunder eller bara vill ha saker sorterade på språng, hjälper ThinkVision M14 till att optimera arbetsuppgifter, produktivitet och processer.

 

Mer utrymme och bättre ergonomi

Den ultrabärbara mobila FHD-skärmen på 14 tum kan anslutas till valfri laptop via USB-C, så att kunden får extra skärmutrymme att arbeta på. Det gör den även utmärkt lämpad för att dela innehåll med kunder och kollegor. Den ergonomiska designen gör att användaren kan styra betraktningsvinkeln – och tack vare portarna på båda sidor av skärmen passar den både höger-och vänsterhänta användare.

Dessutom bidrar den avancerade tekniken med låg nivå av blått ljus till att minska överansträngning av ögonen, så att långa arbetsdagar blir mindre utmattande. Är det äntligen dags att koppla av.

Du kan strömma allt du vill till M14 från din telefon, surfplatta eller laptop.

 


ThinkVision P44w

Välvd skärm för ökad kreativitet

ThinkVision P44w-10 har en välvd skärm som i princip upptar lika stort utrymme som två 24-tumsskärmar med en ratio på 16:10.

Låt din kund få en storslagen visuell upplevelse som ökar användarens produktivitet för varje dag som går. Den stora skärmen på 43,4” och den breda betraktningsvinkeln ger en fantastisk upplevelse, oavsett om din kund vill skapa eller använda innehåll. De mångsidiga anslutningsportarna gör det också enkelt att utöka alla system med kringutrustning.

 

En skärm med perspektiv

Den buede skærm med antirefleks og TÜV Eye Comfort-certificering belaster øjnene mindre, og gør det derfor nemt at arbejde effektivt i mange timer. Opløsningen på 3840 x 1200 pixel kombineret med VESA-certificeret DisplayHDR™ 400-billedskarphed giver et knivskarpt billede. Med en opdateringshastighed på 144 Hz slipper brugeren for, at billedet hakker. Samtidig sørger den forhåndskalibrerede farvenøjagtighed og ThinkColor-softwaren for, at det bliver nemt at skabe indhold med flere farverum. Den audiovisuel oplevelse bliver fuldendt af en Harman Kardon-certificerede højttaler (ekstraudstyr).

 

En är bättre än två

Funktioner som PBP (bild-för-bild) och PIP (bild-i-bild) funktioner med KVM-knappen gör att du kan styra upp till två videoingångar, så att användaren enkelt kan göra flera saker samtidigt och visa innehåll från upp till två olika enheter. Ge din kund de bästa förutsättningarna för en flexibel arbetsplats, där det är möjligt att höja, vrida och luta skärmen som man vill. Det är den perfekta ytan för att optimera produktiviteten och kreativiteten.

 

ALSOs Lenovo-specialister finns här för att hjälpa dig

Om du har frågor eller behöver hjälp med din Lenovo-försäljning och verksamhetsutveckling kan du kontakta våra Lenovo-specialister.

Kontakt