Säg hej till ThinkSmart Hub 500. Denna skräddarsydda allt-i-ett-enhet med Skype Room Systems är enkel att installera och använda och är nyckeln till mer effektiva möten. Starta i tid varje gång med ett tryck. Hör vad alla har att säga, högt och tydligt. Och se hur mycket effektivare du blir – och hur ditt ekonomiska resultat förbättras.

Eftersom allas tid är värdefull

Möten är tidskrävande nog utan att man ska försöka få tekniken att fungera som den ska. Med ThinkSmart Hub 500 kan du lyckligtvis undvika dyrbara förseningar (i synnerhet som den genomsnittliga fördröjningen är omkring tio minuter). Eftersom ljud och bild redan är anslutet behöver du bara trycka på en knapp så kan alla börja samarbeta direkt.

Ett bättre sätt för team att arbeta tillsammans

Den antireflexbehandlade och smutsavvisande skärmen på Hub 500 är anslående. Eftersom den går att rotera 360° innebär detta att alla inom armlängds avstånd kan ta och lämna ifrån sig kontrollen omedelbart, så att mötena går att genomföra smidigare – och mer rättvist. Det finns även en LED-ring i tre färger som visar alla i rummet samtalets status.

Designad för att göra möten mycket enklare över hela världen

Oavsett om du är värd, deltagare eller den som sköter om konferenstekniken förenklar Hub 500 tillvaron för dig. Den är tillgänglig i cirka 180 länder och är designad för små till medelstora konferensrum. Därför kommer alla i din organisation vara bekanta med systemet oavsett vart verksamheten kräver att de beger sig.

Med utökade säkerhets- och hanteringsfunktioner

När det gäller säkerhet och praktiska funktioner har Hub 500 allt. Windows 10 IoT Enterprise ger smart skydd i storföretagsklass. Intel vPro-processorn hjälper dig att hantera enheter på distans och den inbyggda appen Skype Room Systems har en universell låsfunktion. Dessutom skyddar en ny kabelhanteringslucka de fysiska portarna och hindrar kablarna från att lossna av misstag.

KÖP DEN HÄR

Låt ThinkSmart Hub 500 sälja sig själv

BESTÄLL EN DEMO-ENHET