APC Racks – Riktigt bra rack för krävande kunder

APCs rackserier finns installerade hos en mängd kunder och anledningen är ganska enkel: APCs rack klarar de mest krävande kundernas behov av flexibilitet och tillförlitlighet. Det finns även möjlighet att ansluta APC-kylning samt ett omfattande program för strömdistributionspaneler, hyllor, el- och kabelfördelning.

APC Netshelter kommer i en mängd olika varianter - men byggs oftast i 3 serier.

CX

En ljuddämpad serie rackskåp i storlekarna 12U, 18U, 24U och 38U. Serien finns i vitt, svart eller trälaminat med svart kant. Alla passar utmärkt i kontorsmiljö.

Se produkter här

SX

APCs huvudserie kommer i 24U, 42U, 45U och 48U, där det finns gott om möjligheter att skapa datacenterlösningar för alla kundtyper. SX-serien kan monteras i en Cube-lösning, där nästan alla behov kan tillgodoses. Skåpen finns också i olika bredder: Standard 600mm och 750mm, där omkopplare eller annat kan monteras lodrätt i skåpet. Som enda racklösning kan några av skåpen levereras på en skyddad pall, som är certifierad för transport med Server installerad, upp till 900 kg.

Se produkter här

SV

Entrylevel. Denna lösning används till slutkunder där priset är viktigt och specialanpassade lösningar inte är ett krav.

Se produkter här