1. Tillbaka

Upplev produktivitet på en helt ny nivå med Lenovo och Windows 10 Pro

ALSO-kombination: Lenovos säkerhetsfunktioner och anslutningsmöjligheter med produktiviteten hos Windows 10 Pro

Sättet som vi arbetar på har förändrats snabbt. Och den utvecklingen ger fantastiska möjligheter att öka säkerheten och anamma nya och mer samarbetsinriktade arbetsprocesser med förbättrad effektivitet.

ALSOs kombination av smart teknik signerad Lenovo och den oöverträffade effektiviteten hos Windows 10 Pro ser till att dina kunder ligger i framkant inom den nya digitala arbetsplatsen.

Upptäck hela produktsortimentet nu

Driv din försäljningav Lenovo längreochanmäl dig till Lenovo Partner här.

Anmäl dig nu

Utvalda Lenovo-produkter

I ALSOs webbshop hittar du ett brett utbud av de senaste produkterna från Lenovo. Med olika funktioner och prisnivåer är det enkelt att matcha din kund med rätt Lenovo-produkt.

ALSO rekommenderar produkterna i Lenovos ThinkBook- och ThinkPad-serier, som är särskilt eftertraktade för sina funktioner för höjd säkerhet och enklare anslutning. Tillsammans med Windows 10 Pro utgör de kraftfulla produktivitetslösningar.

Se våra bästsäljande Lenovo-produkter här nedan.

… och mycket mer. Visa hela utbudet av tillbehör och kringutrustning i ALSOs webbshop.

Upptäck hela produktsortimentet nu

ALSO Bonus Club

Att köpa Lenovo-produkter via ALSOs webbshop ger dig som är medlem i ALSO Bonus Club ännu fler fördelar. har nu blivit ännu mer fördelaktigt med ALSO Bonus Club. Lojalitetsprogrammet ger partner möjlighet att samla poäng för varje köp de gör och sedan lösa in dem mot spännande gåvor.

Har du inte gått med i ALSO Bonus Club ännu? Registrera dig och börja samla poäng direkt.

Gå med i ALSO Bonus Club