1. Back

2018-okt-15 - Kista (Stockholm)

ALSO utökar sitt utbud på området säkerhetskopiering genom att inleda samarbete med Dropsuite för att lägga till Office 365-säkerhetskopiering på Cloud Marketplace

ALSO börjar samarbeta med Dropsuite Limited, en ledande plattform för molnbaserad säkerhetskopiering av data för företag, för att leverera företagets produkter och lösningar till ALSOs kanalpartners och deras slutkunder. Dropsuites lösningar för säkerhetskopiering, arkivering och återställning har gjorts tillgängliga på ALSO Cloud Marketplace, så att Office 365-företagsdata kan skyddas i stor skala.

Dataintegritet är mycket viktigt för många europeiska företag. Dropsuites lokala europeiska datacenter gör det möjligt för kunderna att lagra Office 365-säkerhetskopior och arkiverade data lokalt av prestandamässiga eller rättsliga skäl eller beroende på egna önskemål. Dropsuites lösning skyddar Exchange Online, SharePoint, OneDrive och Teams – med en gemensam kontrollpanel för enkel hantering.

"ALSO och Dropsuite har en gemensam vision om att skydda företag mot skadliga dataincidenter såsom nätfiskeattacker, datastölder och oavsiktliga dataförluster", sade Leo Wiegel, European Cloud Manager på ALSO. "Vi ser fram emot att samarbeta nära med Dropsuite och att förse våra partners med Dropsuites produkt för molnbaserad säkerhetskopiering av data."

"Dropsuite ser mycket positivt på att bli tillgängligt via ALSO Cloud Marketplace", sade Dropsuites COO, Ridley Ruth. "Vi är glada att kunna erbjuda europeiska återförsäljare ett bättre sätt att skydda sina kunders Office 365-data med hjälp av våra mycket tillförlitliga och skalbara lösningar för säkerhetskopiering, arkivering och återställning."

Dropsuite finns nu på ALSO Cloud Marketplace: www.alsocloud.se

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com