1. Back

2017-okt-09 - Kista (Stockholm)

ALSO erbjuder SAM Safety i nytt samarbete med IntBiz Solutions

ALSO inleder ett samarbete med IntBiz Solutions Software Asset Management-grupp SAM Solutions för att hjälpa företag att hantera programvarulicenser så att de kan fokusera mer på sina kunder och samtidigt spara pengar och administration. Med SAM Safety-tjänsten kan ALSO-återförsäljare nu hjälpa sina kunder att skydda sina programvarulicenser, ge dem råd om licenser och specifika produkter samt hjälpa dem med förfrågningar om revision och inventering från programvarutillverkare.

SAM Safety är en supportplan med inriktning på organisationer som har anställda eller kunder med frågor om licenshantering. Prissättningen är relaterad till en variabel taxa baserad på antalet användare, vilket gör tjänsten unik och flexibel.

"Underhåll och administration av programlicenser kan ge stora besparingar och ger trygghet vid eventuella licensrevisioner. SAM Solutions löser detta på ett smart sätt genom en tjänst som är användarbaserad, vilket gör att den enkelt kan hanteras via ALSO Cloud Marketplace", sade David Treiberg, ansvarig för området Consumptional Business på ALSO Sverige.

"Vi ser mycket positivt på samarbetet med ALSO. Tillsammans kan vi hjälpa återförsäljarna och deras kunder med frågor som rör licenshantering. ALSO Cloud Marketplace ger oss en bra möjlighet att utöka vårt erbjudande om tjänster för licenshantering till leverantörer av molntjänster i hela Europa", sade Fredrik Lövgren, ansvarig för affärsutveckling på SAM Solutions, som ingår i IntBiz Solutions AB.

SAM Safety finns nu på ALSO Cloud Marketplace, se www.alsocloud.se

Kontakt:

ALSO Sweden AB

David Treiberg, Director of Consumptional Business

Telefon: 0768-340015

E-post: david.treiberg@also.com

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com