1. Back

2017-jun-27 - Kista (Stockholm)

ALSO förenklar informationshanteringen med Therefore™ Online SMB

I samarbete med Canon Europe utökar ALSO Cloud Marketplace med Therefore™ Online SMB, en enkel och elegant molnbaserad lösning för informationshantering som gör det mycket enkelt att lagra och hämta viktiga data och dokument. I form av en smidig hanteringslösning som är enkel att driftsätta och ännu enklare att använda hjälper Therefore™ Online SMB företag av alla storlekar och i alla branscher att ge produktiviteten en extra skjuts och att öka säkerheten och tillgängligheten för sina dokument.

Therefore™ levereras förkonfigurerad och kan börja användas direkt. Lösningen gör det möjligt för företag att snabbt spara och hämta affärskritisk information med ett säkert och organiserat system. För mobil användning kan dokument nås och redigeras oberoende av plats med en kompatibel smartphone, surfplatta eller dator.

"Att överbrygga klyftan mellan fysiska produkter och molntjänster är ett kraftfullt sätt att erbjuda fullständiga lösningar som förbättrar kundupplevelsen. Därför är vi glada att kunna presentera vårt utökade samarbete med Canon som omfattar inkluderandet av Therefore™ på ALSO Cloud Marketplace", sade David Treiberg, ansvarig för oberoende leverantörer av molnprogramvara på ALSO.

"Vårt mål är att leverera ett lättanvänt och effektivt system för informationshantering som gör det möjligt för kunderna att använda sin viktiga affärsinformation på ett enkelt och säkert sätt. Med vår avancerade molnbaserade plattform är vi övertygade om att vi kan leverera en lättanvänd och stabil lösning. Vi ser fram emot att presentera tjänsten för ett större antal kunder genom vårt Canon-samarbete med ALSO", sade Michael Lebeda, vd på Therefore Corporation.

Therefore™ Online SMB är nu tillgänglig på ALSO Cloud Marketplace.

Contact person:

Brunswick Group GmbH

Simon Hertwig

Phone: +49 89 80 99 025 25

E-mail: shertwig@brunswickgroup.com

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com