1. Back

2017-jun-01 - Kista (Stockholm)

ALSO förenklar Dynamics 365 for Sales med CRM-paketet

ALSO inleder samarbete med CRM-Konsulterna, skapare av CRM-paketet, som är en snabb och enkel CRM-lösning särskilt utformad för små och medelstora företag. CRM-paketet är baserat på Microsoft Dynamics 365 for Sales och möjliggör en säljprocess som hjälper både säljaren och försäljningschefen och skapar försäljningsresultat.

CRM-lösningen är baserad på en förenklad version av Microsoft Dynamics 365 for Sales som bara innehåller en anpassad uppsättning funktioner, vilket gör crmpaketet enkelt att driftsätta och använda. Lösningen är också integrerad med Office 365.

"Genom att göra förstklassiga Dynamics 365-tillägg tillgängliga fortsätter vi att göra det möjligt för våra befintliga kunder att på ett kreativt sätt dra nytta av Microsofts utbud av tjänster. CRM-Konsulterna erbjuder ett professionellt verktyg för att hjälpa våra kunder att vinna fördelar på den konkurrensintensiva CRM-marknaden, ett verktyg som nu är enkelt tillgängligt för dem på ALSO Cloud Marketplace", sade Thorlakur Thorgeirsson, ansvarig för oberoende leverantörer av molnprogramvara på ALSO.

"Vi är mycket glada att samarbeta med ALSO, Europas ledande B2B-marknadsplats. När crmpaketet nu är tillgängligt på ALSO Cloud Marketplace kan partners av alla storlekar erbjuda Dynamics 365 for Sales. Vi delar en vision med ALSO, som ger sina kunder mervärden genom överlägsna prestanda och anpassade tjänster. I detta avseende ser vi vårt samarbete med ALSO som början på en långsiktig affärsrelation", sade Kathrine Hogseth, vice VD på CRM-Konsulterna.

Om CRM-Konsulterna

CRM-Konsulterna är ett företag med över 50 års samlad erfarenhet av att hjälpa fler än 200 kunder att implementera Dynamics 365-lösningar och -projekt för kundengagemang. CRM-Konsulterna håller på att göra sig alltmer kända både för sina innovationer och för sina avancerade produkter och tjänster på området Dynamics 365 för kundengagemang.

Mer information: http://www.crmkonsulterna.se

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com