1. Tillbaka

2022-feb-23 - Malmö

Ny leverantör hos ALSO – nu utökar vi utbudet av AV produkter i portföljen

ALSO breddar och utökar sitt sortiment inom fästen, kapslingar, stativ samt totems för LFD genom ett nytt nordiskt samarbetsavtal med svenskägda Hi-Nd Sweden AB.

Hi-Nd Sweden AB med huvudkontor i Stockholm grundades 2017 och finns idag representerade i dom nordiska länderna. Hi-Nd Sweden är marknadsledande i Norden med sina produkter inom Digital Signage men breddar nu också sitt sortiment med standardfästen för digitala skärmar. Det är en flexibel, svensk leverantör som ständigt tar fram nya innovativa produkter med hög kvalitet och genomtänkt design.

Tim Jansson, Regional Lead Norden för Digital Signage & AV Solutions, på ALSO som har varit med att ta fram samarbetsavtalet:

”Hi-Nd Sweden har en fantastisk framgång de senaste åren inom både försäljning och produktutveckling. Dom kompletterar vår nuvarande portfölj på ett mycket bra sätt, med deras breda sortiment av produkter för digitala skärmar, som ligger i framkant inom området Digital Signage. Med detta samarbete kommer våra kunder att få en mycket bättre produkttillgänglighet av kompletta, kundspecifika och kvalitativa lösningar.”

”För att ytterligare stärka vår position i Norden som ledande leverantör inom Digital Signage området och för att kunna ge fler återförsäljare möjlighet att sälja våra produkter så har vi utökat vår distributionsstrategi med att skriva på ett nordiskt avtal med ALSO. Vår tillgänglighet ökar och tillsammans med att vi tar fram fler produkter så kan vi nå längre inom både AV och Digital Signage. Med Also’s starka närvaro i dom nordiska länderna så kommer detta att tillföra många fördelar för oss och våra återförsäljare”, säger Henrik Rannelid VD för Hi-Nd Sweden AB.

ALSO ser fram emot att kunna erbjuda Hi-Nd’s produkter till våra kunder och har höga förväntningar på samarbetet, att tillsammans kunna erbjuda kunderna snabb leverans av marknadens bredaste sortiment av produkter inom Digital Signage.

Hi-Nd Sweden erbjuder högkvalitativa, kundspecifika och smarta produkter till rätt pris, vilket bäddar gott för framgång”, avslutar Tim Jansson.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Fredrik Nicklasson
+46 76 8340110
fredrik.nicklasson@also.com