1. Tillbaka

2021-okt-29 - Malmö

ALSO “Overall Distributor of the Year 2021” and “Best Cloud Distributor 2021” for Nordics

ALSO ChannelWatch undersökning:

I CONTEXT ChannelWatch 2021-undersökningen ombads återförsäljare att betygsätta sina distributörer mot bakgrund av en ständigt föränderlig marknadsdynamik inom en mängd viktiga tjänsteområden. I Norden och Baltikum belönades ALSO med “Overall Distributor of the Year 2021” och “Best Cloud Distributor 2021”.

Howard Davies, CONTEXT VD och medgrundare: "Vi är glada över att ALSO vinner CONTEXT ChannelWatch “Overall Distributor of the Year 2021” och “Best Cloud Distributor 2021” utmärkelsen. Det är ett bevis på ALSO:s motståndskraft under utmanande tider och deras engagemang i att betjäna IT-kanalen. Det förtroende som ALSO har byggt upp med sina partners är avgörande för att utveckla och upprätthålla en sund IT-kanal som kan leverera excellens till konsumenter och företag över hela världen.”

ALSO har påbörjat sin transformation från distributör till teknikleverantör för tio år sedan. Från och med utvecklingen av sin egenutvecklade B2B Cloud Marketplace, omfattar dess portfölj nu en rad digitala plattformar, inklusive cybersäkerhet, IoT-lösningar, artificiell intelligens och virtualisering.

Espen Zachariassen, Chief Customer Officer för ALSO för Norden: "Jag är glad att vi har blivit uppmärksammade i denna prestigefyllda undersökning. Det riktar strålkastarljuset mot ALSOs starka ekosystem och det är också ett bevis på den framgångsrika utvecklingen av vår molnverksamhet och ALSO Cloud Marketplace.”

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com