Ytelse, lagring og rask responstid

På kontoret, på farten og overalt ellers

Lenovos ThinkPad-univers er allerede imponerende. ThinkPad X-modellene gir den beste ytelsen på markedet, den største lagringsplassen og den raskeste responstiden. Derfor oppfyller de lett behovene til ansatte som har ekstra krevende oppgaver, for eksempel i kreative bransjer som arkitektfirmaer og teknologiselskaper.

X-modellene er de perfekte ThinkPads som oppfyller alle slags krav – fra størrelse til lagring!

Spesielt utvalgte ThinkPad X-produkter

ThinkPad X1 Titanium Yoga

Designet for samarbeid – uansett hvor arbeidet utføres. Innovativ 2-i-1-datamaskin, som er perfekt for brukere på farten. 360-graders Yoga-hengsler gjør det mulig å gå fra laptop til nettbrett på kort tid!​

LAST NED DATAARK

LES MER SE I BUTIKKEN

ThinkPad X1 Nano

Den letteste ThinkPad-datamaskinen til dags dato - bare 907g! Banebrytende ytelse, utmerket responstid, lang batterilevetid og fantastisk grafikk.​

LAST NED DATAARK

LES MER SE I BUTIKKEN

KAMPANJER

Nå kan du som ALSO-forhandler få spesielle fordeler ved å kjøpe utvalgte ThinkPad X-produkter.

Jo flere du kjøper, jo mer rabatt får du! Oppnå rabatt allerede fra andre enheten du kjøper.

SE ALLE TILBUD HER

Fordelene med ThinkPad X-serien

Med ThinkPad X-serien setter Lenovo et ekstraordinært fokus på fleksibilitet, holdbarhet og kraftig ytelse, skjult i små innpakninger. Men ikke la deg lure! De små størrelsene tilbyr flyttbare enheter, 360-graders hengsler, integrerte penner og mer som egner seg perfekt for livet på farten.

Innbydende design

De små, kraftige enhetene er ekstremt bærbare og skreddersydd til din spesielle måte å jobbe på.

Små størrelser, stort inntrykk

ThinkPad X-serien er utviklet for bærbarhet, og disse små kraftverkene takler alle slags jobber.

Din trofaste ledsager

Enten du flytter rundt i byen eller over hele verden, vil du alltid ha plass til en av disse små ledsagerne.

Øvrige ThinkPad X-produkter

NYHET

ThinkPad X12 Detachable

Både innhold og design er laget spesielt for brukere som veksler daglig mellom kontorarbeid og kundebesøk. Det ultratynne nettbrettet på bare 9 mm passer perfekt i vesken eller under armen og veier bare 760 g!

LES MER SE I BUTIKKEN

ThinkPad X1 Carbon

Høy ytelse, lynrask responstid på mindre enn 1 sekund og nye funksjoner for entusiasten som kun vil ha det beste på markedet.LES MER SE I BUTIKKEN

ThinkPad X1 Fold

Det perfekte valget, uansett hvor du skal. Den sammenleggbare PC-en du (nesten) kan ha i lommen. Ta den med deg overalt og imponer alle du møter.LES MER SE I BUTIKKEN

ThinkPad X13 og X13 Yoga

X13 beviser at ultrahøy kraft også er tilgjengelig i en bærbar PC – og til og med i en ekstremt kompakt versjon. For enda mer fleksibilitet er X13 Yoga det åpenbare 3-i-1-verktøyet som enkelt kan gjøres om til enten et nettbrett eller en stående presentasjonsskjerm.

SE I BUTIKKEN

ThinkPad X1 Yoga

Ny, forbedret brukeropplevelse med større skjerm, bredere styreplate, større batteri og ny gråfarge, pluss matchende tastaturfarge for smidig design og funksjonalitet.SE I BUTIKKEN

ThinkPad X1 Extreme

ThinkPad X1 Extreme er bygget for brukeren som ønsker en kraftig prosessor som vanligvis bare finnes i stasjonære datamaskiner – uten å inngå kompromisser når det gjelder slank, bærbar design.


SE I BUTIKKEN

Lenovo Go – utstyr tilpasset din arbeidsstil​

Lenovo Go muliggjør og inspirerer til produktivitet uansett hvor du er

Vil du vite mer om Lenovo’s nye konsept Lenovo Go?

Les mer om Lenovo Go​

Trådløs mus

Kommer
snart

Tastaturer

Powerbanks & oppladning

Kommer
snart

Headset & lyd​

Kommer
snart

Oppbevaring​

Anbefaler du Premier Support​ til din kunde?​

Mange af modellerne i Lenovos X-serie har Premier Support inkluderet. Det giver fordelagtige muligheder for nem og hurtig IT-support!

UDFORSK PREMIER SUPPORT Kjøp ThinkPad X med Premier Support​

Gjør du det enkelt for kundene dine å ta​ grønne og klimavennlige valg?​

Med Lenovos CO2 Offset-tjeneste hjelper du kundene med å kompensere for CO2 når de kjøper ny maskinvare.

Utforsk CO2 Offset Kjøp ThinkPad X med Co2 Offset

En av de første PC-ene med Intel® Evo™ prosessor

Vi presenterer den nye ThinkPad X1 Nano fra Lenovo. En av de første PC-ene med Intel® Evo™ prosessor som gir kraft med banebrytende god ytelse, utmerket responstid, lang batteritid og fantastisk grafikk.​

ThinkPad X1 Nano tilbyr en forbløffende seeropplevelse med sin 2K høyoppløselige Dolby® Vision ™ -skjerm med 16:10 bildeforhold. Den er også fullpakket med opptil 11. generasjon Intel® Core ™ i7-prosessorer og kan skryte av lynrask Gigabit-hastighet takket være Intel® WiFi 6 og 5G-funksjoner.​

Dual Thunderbolt ™ 4-porter gir raskere tilgang til eksterne stasjoner og kobler til to 4K-skjermer. I tillegg til en oppdatert pakke med innebygd ThinkShield-sikkerhet kommer den med AI og biometrisk autentisering, stemmegjenkjenning og Match on Chip Fingerprint Reader.​

Se utvalget​ Last ned dataark​

Respons – Sikkerhet – Produktivitet

Tar mobile enheter til nye høyder – for allsidige arbeidsmiljøer

ThinkPad X1 Titanium Yoga er perfekt utformet for brukere på farten som trenger enkel tilgang til arbeidsmiljøet – enten det er filer, e-post, kalender, applikasjoner eller nettmøter. Med mer enn 10 timers batterilevetid, vil batteriet heller ikke et hinder for den mobile brukeren.

Den innovative 2-i-1-konstruksjonen gir kombinasjonen av en bærbar PC, et nettbrett og noe du aldri har sett før – til de som ønsker det nyeste.

ThinkPad X1 Titanium Yoga er bare 11,5 mm tynn og veier bare 1,15 kg. Og med et fullt ThinkPad-tastatur og en magnetisk Lenovo Precision-penn er det lekende lett å lage og dele innhold.

Leveres med opptil 11® Intel® Core ™ i7 vPro®prosessoren. ThinkPad X1 Titanium Yoga har opptil 16 GB minne og 1 TB PCIe SSD-lagring for produktivitet med høy ytelse. I tillegg leveres den med 5G-tilkobling samt to Thunderbolt ™ 4-porter som vil imponere uansett hvor du skal jobbe den dagen.

ThinkPad X1 Titanium Yoga har en 13,5-tommers 2K 450nit-skjerm med Intel®

Iris® Xe Graphics og Dolby® Vision® med 3:2-format. Den nøyaktige bildekvaliteten og fargene gir liv til både bilder og deltakere på videokonferanser.

SE UTVALGET LAST NED DATAARK

Ytelse - Funksjonalitet - Sikkerhet

Det perfekte alternativet til den bærbare jobb-PC-en

ThinkPad X12 Detachable er perfekt for den travle brukeren som veksler mellom hjemmekontor og kundebesøk. Den kombinerer akkurat den kraften, sikkerheten og stabiliteten du forventer fra en ThinkPad, samt den elegante designen, innovasjonen og mobiliteten som forventes av Lenovos X-serie!

Ved hjelp av Lenovo Precision-pennen blir det enkelt å ta notater, signere og redigere dokumenter på ThinkPad X12 Detachable. Den smale rammeskjermen har blendende Intel® Iris® Xe-grafikk og er konstruert med Corning® Gorilla® Glass 5 for ekstra holdbarhet. Folio-tastaturet er perfekt for å holde tritt med daglige oppgaver mens du er underveis, og det inneholder alle de kjente Lenovo-funksjonene som TrackPoint og bakgrunnsbelyste taster. ThinkPad X12 Detachable har også kameraer for bedre videokonferanser og Dolby® Premium App for finjustering.

Utnytt kraften med opptil 11. generasjons Intel® Core ™ i7 vPro® Quad Core-prosessor og tidsbesparende funksjoner som Modern Standby, som holder e-post og andre programmer synkronisert selv når enheten er i dvale, noe som sikrer umiddelbar produktivitet når du trenger det. I tillegg sikrer Thunderbolt™ 4-porten rask tilkobling til tilbehør og utstyr.

Brukere kan forvente opptil 10,36 timers batterilevetid – mer enn nok til å komme gjennom en dag fylt med møter eller kundebesøk.

SE UTVALGET LAST NED DATAARK

Respons - Produktivitet - Sikkerhet

Tar produktiviteten til helt nye høyder

Den perfekte bærbare PC-en for ledere og teknologientusiaster som er på jakt etter den tynneste, letteste kommersielle 14-tommers ultrabook-enheten på markedet! Lenovo leverer ThinkPad X1 Carbon Gen 9 med enda mer fokus på ytelse – ikke minst kommer den med forbedret responstid, en batterilevetid på opptil 18,5 timer og lynrask lading. I tillegg er det Lenovos første Intel® Athena-sertifiserte bærbare datamaskin.

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 bekkes til liv i løpet av under et sekund, og du er klar til å surfe på nettet umiddelbart. Lenovo fortsetter å tilby smartere teknologi for folk på farten, fra utvidet videoavspilling til raskere lading.

Leveres med nye funksjoner som er lett tilgjengelige, og du kan ringe direkte fra den bærbare datamaskinen bare ved å trykke på en knapp. På samme måte begeistres sansene av en førsteklasses Dolby® Vision™-skjerm som gir en fantastisk seeropplevelse og en oppslukende lydopplevelse, og med Dolby® Atmos® høyttalersystem du vil sette pris på både i jobben og på fritiden.

SE UTVALGET LAST NED DATAARK

Respons - Sikkerhet - Produktivitet

Kontakt ALSOs Lenovo-team

Trenger du hjelp eller veiledning? ALSOs erfarne Lenovo salgs- og produktspesialister er klare til å hjelpe deg videre.

KONTAKT