For alle dine lagringsbehov for datasenter er

ALSO din lokale HPE-lagringsekspert

Finn ut mer

Vårt lokale HPE-team inkluderer svært erfarne, HPE-kvalifiserte lagringseksperter som kan hjelpe deg med å vinne ditt neste datasenterprosjekt. Teamet vårt er tilgjengelig for å gi deg all den støtten du trenger for å gi kundene de nyeste lagringsløsningene fra HPE, fra teknisk rådgivning og skalering til konfigurering, priser og produktdemoer.

Få ekspertråd om lagring fra HPE-teamet i ALSO

Lagringsløsningene for datasenter utvikler seg raskt. ALSO sørger for at du kan tilby den nyeste lagringsteknologien til kundene dine. Vårt team av eksperter hjelper deg med å øke omsetningen!

I ALSOs HPE-team har alle tatt sertifisering i lagring og er her for å hjelpe deg. . Ekspertene våre har hele spekteret av HPE-sertifiseringer, inkludert:

  • HPE ASE - Hybrid IT Solutions Architect
  • HPE ASE - Server Solutions Architect
  • HPE ASE - Storage Solutions
  • HPE ATP - Hybrid IT Solutions

Dybdekunnskapen som oppnås i disse sertifiseringene, gjør at ekspertene våre er i forkant av teknologien. Ekspertise og erfaring med å bygge datalagringsprosjekter kan bidra til å at du vinner det neste anbudet.

La oss vise deg hvordan

ALSOs lagringseksperter: ditt hemmelige våpen forforretningssuksess

Med så mange lagringsløsninger for datasenter å velge mellom, kan det noen ganger være vanskelig å konfigurere den beste løsningen for kundene dine. Hvis du er klar til å øke omsetningen din – er vårt team av lokale HPE-lagringseksperter her for å bidra til at det skjer.

Fra single array til multi-SAN-er – det er på tide å gjøre vårt teams kunnskap om til ditt konkurransefortrinn. Imponer kundene dine med de nyeste lagringsteknologiene, som er skreddersydd til deres eksakte behov.

Uansett hvor stort prosjektet ditt er – kan vi hjelpe deg.

For store datasenterprosjekter kan vi støtte deg fra start til slutt. Fra tekniske råd rundt systemarkitektur og lagringsprogramvare til råd om skalering og prissetting, så hjelper vi deg med å sette sammen det perfekte, detaljerte anbudet.

Bestill en demo slik at vi kan demonstrere løsninger, framheve viktige fordeler og vise kundene dine direkte hvordan HPE-løsninger kan fungere for dem. Vi kan også støtte deg når det gjelder å møte kunden din og presentere tilbudet ditt.

For mindre RAID-lagringssystemer kan vårt team vise deg hvordan du kan spare tid og penger ved å konfigurere og prise online, gjennom vår nettbutikk og ved hjelp av HPE FlexOffers og iQuote. Opprett egne maler for de vanligste systemene dine, og fullfør anbudene dine raskere enn konkurrentene.

Uansett hvor stort system du bygger, kan vi også hjelpe kunden med å fremtidssikre investeringen med råd om estimert lagring, arkiveringsløsninger og mer.

Øk omsetningen din med HPE-teamet i ALSO!

La oss vise deg hvordan

Finn ut mer om bestselgende HPE-produkter

Finn ut hvordan utvalget vårt av bestselgende HPE-produkter kan hjelpe kundene dine.

HPE Alletra

Vi leverer en skybasert administrasjonsløsning fra en brukervennlig, SaaS-basert konsoll. HPE Alletra kan kjøre som en All-Flash-løsning eller som All-NVMe.

Finn ut mer

HPE Primera

HPE Primera tilbyr 100 % datatilgjengelighet, kombinert med akselerert ytelse og forenkler administrasjonen av avansert lagring.

Les mer

HPE Nimble

Som en all-flash- eller hybridlagringsløsning tilbyr HPE Nimble alltid rask tilgjengelighet for driftskritiske apper.

Finn ut mer

HPE MSA Gen 6

HPE MSA Gen 6-lagringsløsningen på startnivå kombinerer overkommelig pris med hurtighet og enkelhet.

Utforsk MSA Gen 6

Vårt team av eksperter kan hjelpe deg med å matche riktig HPE-produkt til kundens behov. Vi står ved din side trinn for trinn, med spesialisert konfigurasjonsstøtte og tilgjengelig veiledning som er skreddersydd for ditt spesifikke marked.

Ta kontakt

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote