Posisjonstjenester

Koble sammen mennesker, steder og ting i en virkelig intuitiv mobilverden.

Bygg broer mellom den digitale og den fysiske verdenen

Posisjonstjenester bygger broer mellom den digitale og den fysiske verdenen. Ved hjelp av Wi-Fi og Bluetooth-teknologi hjelper posisjonstjenester sluttbrukerne å navigere innendørs, finne vennene sine og til og med finne forlagte eiendeler – alt fra mobilenheten.

Ved hjelp av Aruba posisjonstjenester får kundene muligheten til å forvandle sine kontorer, arenaer og steder ved å koble sammen mennesker med steder og ting. Når de kombinerer Aruba Meridian-apper med Aruba Beacons og Tags, kan kundene tilby innendørs kartlegging av ansatte og besøkende, veibeskrivelse, eiendelssporing og nærhetsbaserte varsler. Ved hjelp av denne banebrytende teknologien kan kundene dine levere omfattende, engasjerende mobile brukeropplevelser, effektivisere arbeidsflyter og holde ressursutnyttelsen på maksimal produktivitet.

Skap mobiloptimaliserte miljøer med Aruba Meridian

Kartlegging og ruting

Du kan enkelt laste opp og administrere plantegninger og interessepunkter. Vis kart på iOS- eller Android-enheter eller i en vanlig nettleser.

Blue dot-veivisning

Bruk Aruba Beacons til å sette den blå prikken på kartet og vise brukerne hvor de er.

Sporing av eiendeler

Støtt sporing av verdifulle gjenstander – som varer i detaljhandel eller sykehusutstyr – ved hjelp av plantegninger, Aruba Tags og BLE-aktivert WLAN-infrastruktur.

Kampanjer

Støtt opp om kampanjer og stedsbaserte tilbud med Aruba Beacon-aktiverte stedsbaserte varsler.

AppMaker

Bygg raskt tilpassede mobilapper for mobilengasjement eller eiendelssporing.

Hjelp kundenes sluttbrukere å finne plasseringen sin med Aruba Beacons

Aruba Beacons er Bluetooth Low Energy-enheter (BLE) som driver innendørs posisjonstjenester og veivisning, samt stedsbaserte push-varsler. Disse små, trådløse senderne med lavt strømforbruk kringkaster regelmessige signaler som kan mottas av mobilapper på iOS- og Android-enheter.

Med en Meridian-drevet app på en kompatibel mobilenhet ser sluttbrukerne en lysende blå prikk som viser innendørsplassering på et kart i sanntid. De kan også dele posisjonen sin med kolleger og venner og motta stedsbaserte push-varsler som gir nøkkelinformasjon om plasseringen.

Utforsk Aruba Beacons

Spor og følg eiendeler med høy verdi med Aruba Tags

Merk verdifulle eiendeler og finn dem enkelt

Ved hjelp av et sanntidssystem for sporing av utstyr og eiendeler gjør Aruba Tags at kundene dine raskt kan overvåke og finne plasseringen til eiendeler med høy verdi.

Konfigurer eiendelskoder enkelt

Aruba Tags Configuration App gjør en hvilken som helst iOS-enhet til en konfigurasjonsenhet for mobile koder. Bare skann QR-koden på baksiden av merket, og skriv inn relevante data for å opprette en sanntidsdatabase.

Oppnå bedre eiendelssporing med Meridian-integrasjon

Aruba Meridian-apper fungerer sammen med Aruba Tags for å støtte sporing av verdifulle gjenstander.

ALSO-fordelen – Aruba posisjonstjenester

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om konfigurasjon av eksterne access-punkter. Vårt team vil holde deg oppdatert med de seneste nyhetene fra Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext

Lokal sertifiserteekspterter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsveiledning

Konfigurer Aruba-løsningen din for posisjonstjenester med support og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp medpristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote