HPE GreenLake Swift salgsprogram

Få fart på salgsveksten din i markedet med "Everything As-A-Service!"

Hva er HPE GreenLake Swift salgsprogram?

HPE GreenLake Swift salgsprogram er navnet på et nytt kanalsalgsprogram som er designet for å hjelpe deg med å raskt og enkelt tilby kundene dine standardiserte HPE GreenLake-konfigurasjoner på tvers av HPE Proliant-servere, HPE Nimble All-Flash og Hybrid Storage og HPE Nimble DHCI.

Swift-programmet gjør det enkelt å tilby SMB-kunder en «privat sky» i datasentrene deres. Konfigurer den nødvendige beregnings- og lagringskapasiteten og foretrukne nettverkslag, så viser vi deg den ideelle maskinvare-konfigurasjonen sammen med faste og variable månedlige kostnader.

Raskere, enklere og kostnadseffektivt

GreenLake Swift er utformet for raskt voksende SMB-kunder som trenger fleksible finansierings- og infrastrukturløsninger som lar dem betale for det de bruker.

Swift-programmet har lavere inngangspriser som starter på omtrent €30 K –– fordelt på vilkår på inntil fem år med en månedlig lønn – og forhandlere som ikke krever noen HPE GreenLake-sertifisering, og kan dermed hjelpe deg med å utvikle As-A-Service-businessen din og akselerere salgsveksten med et splitter nytt tilbud! Det er raskt og enkelt å bestille gjennom ALSO Cloud Marketplace og inkluderer standard supportpakker.

Rask og enkel bestilling

Bestill GreenLake Swift-konfigurasjoner raskt og enkelt gjennom ALSO Cloud Marketplace. Krever ingen sertifisering for HPE GreenLake-løsninger.

Standard konfigurasjoner

Tilby kundene dine standardiserte HPE GreenLake-konfigurasjoner på tvers av HPE Proliant-servere, HPE Nimble All-Flash og Hybrid Storage og HPE Nimble DHCI.

Støttepakker

Alle Swift-konfigurasjoner kommer med standard støttepakker for å hjelpe kundene dine med å holde infrastrukturen i gang, uansett hva som skjer.

Lavere prosjektinngangspriser

Lavere inngangspriser fra 1200 € månedlig, periodisk i perioder på 3 til 5 år

HPE GreenLake Compute

HPE GreenLake Compute er basert på HPE ProLiant-servere og bygget for blandede arbeidsbelastninger, og gir dermed kundene uovertruffen kontroll og sikkerhet for appene og dataene.

Les mer

HPE GreenLake Storage

GreenLake Nimble Storage er bygget for krevende applikasjoner og tilbyr uovertruffen ytelse og pålitelighet, og gir kundene hastigheten til All-Flash-lagring, eller fleksibiliteten til Hybrid Flash-lagring, til appene og dataene deres.

Les mer

HPE GreenLake DHCI

HPE GreenLake DHCI er bygget for virtuelle arbeidsbelastninger og gir kundene uovertruffen kontroll og sikkerhet for de virtualiserte appene og dataene sine.

Les mer

Klar til å begynne å selge HPE GreenLake Swift løsninger?

Gå rett til ALSO Cloud Marketplace for å begynne å selge HPE GreenLake Swift-løsninger. Krever ingen sertifisering for HPE GreenLake-løsninger.

Forhandlere trenger kun HPE Partner-ID og en ALSO Cloud Marketplace-konto for å fortsette.

Har du ikke en ALSO Cloud Marketplace-konto? Registrer deg her.

Trenger du en HPE-partner-ID? Registrer deg til HPE-partnerprogrammet her.


Gå til ALSO Cloud Marketplace

ALSO fordelen – HPE GreenLake

ALSO er unikt posisjonert for å hjelpe deg med å konfigurere og distribuere HPE GreenLake. Vårt team av produkt- og salgseksperter kan hjelpe deg med å definere og implementere de beste løsningene for kundene dine.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdaterte kunnskaper og råd om de nyeste tilbudene

Konfigurasjonssupport fra spesialister

Konfigurer HPE GreenLake-løsninger med støtte og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote