Selv den minste hindring i produksjonsprosessen kan ha konsekvenser for marginene

Derfor er ytelsen og påliteligheten til arbeidsstasjoner avgjørende. Det samme gjelder mulighetene for enkelt å kunne oppgradere, omkonfigurere og utvide de i takt med virksomheten.

P51 / P71

Kraftig mobil arbeidsstasjonen, perfekt for designere, ingeniører, samt storbrukere som trenger en kraftig CPU og GPU.

- P51
- P51s
- P71

P310 / P320

Kraft og stabilitet i et ISV-sertifisert 1P-arbeidstårn for grunnleggende 3D- og 2D-arbeid i CAD/CAM, nettstedutvikling, økonomiske kontortjenester og kontorklientoppgaver innenfor helsevesenet. Høyere hastighet og bedre minnekapasitet enn forrige generasjon. Inkluderer Intel® vPro for enklere administrasjon.

Sjekk utvalget

P410

ThinkStation® P410 har flere kjerner og større minnekapasitet enn alle andre grunnleggende arbeidsstasjoner på markedet. Den er utformet for profesjonelle brukere som vil ha standard ytelse og kraft til en rimelig penge.

Sjekk utvalget

P510

Neste generasjons standard arbeidsstasjon er kraftig nok for alle typer oppgaver og pålitelig nok for virksomhetskritisk bruk. Den kan skreddersys slik at du får den ytelsen og brukervennligheten som du trenger, som dobbel lagringsplass og fire ganger så høy minnekapasitet som en grunnleggende arbeidsstasjon.

Sjekk utvalget

P710/910

Med denne kraftige arbeidsstasjonen med dobbeltprosessor sikrer du deg det aller beste. Maskinen kan tilpasses dine behov, og den klarer å håndtere selv de mest prosessorkrevende oppgavene.

Sjekk utvalget