Skaler og utvid virksomheten din: Finn ut mer om mySchneider IT Partner Program

Nå kan du fremtidssikre virksomheten din med en skreddersydd blanding av verktøy, opplæring og støtte, som er utviklet for å hjelpe deg med å lykkes.

Få mer informasjon

Slik gjør du deg klar for fremtiden

myScheneider IT Partner Program er rettet mot leverandører av IT-løsninger som vil utvide prosjektvirksomheten sin i datasentersektoren, tilby nye kundeløsninger og gjøre seg klare for fremtiden.

Utvid kunnskapen og ekspertisen din på tvers av APC-løsninger for fysisk infrastruktur, programvare og digitale tjenester ved hjelp av verktøy, insentiver, fordeler og opplæring – alt utviklet for å hjelpe deg med å øke veksten, skape sterkere forretningsrelasjoner og tilby kundene eksepsjonell verdi.

Hva kan du forvente?

De beste løsningene til de beste prisene for deg og kundene dine, takket være preferansepriser og fastprisgarantier.

Diverse salgs- og markedsføringsmateriell, samt reklamesubsidier, for å stimulere markedsetterspørsel.

Mer ekspertise for deg og bedre støtte for kundene dine med en blanding av sertifiserings- og opplæringsprogrammer.

Verktøy, konfiguratorer og teknisk støtte som er utviklet for at du skal spare tid og inngå avtaler raskere.

Få firmaet ditt til å skille seg ut

myScheneider IT Partner Program gjør det mulig for deg å beskytte virksomheten til kundene dine ved hjelp av tjenester for reservekraftforsyning og strømstyring. Skill deg ut fra mengden, og:

Legg til rette for utvikling av ulike forretningsmodeller

Struktur med tre nivåer og flere spesialiseringer som anerkjenner unike forretningsmodeller med fleksibilitet til å forfølge ulike kompetanser.

Forenkle og øk åpenheten

En firmaspesifikk brukeropplevelse med personlige statusoppdateringer om krav og sertifiseringer sørger for rask og effektiv strategisk beslutningstaking.

Gi smidighet for fremtidig vekst

Tilpasning til bransjeledende praksis for å gjøre virksomheten mer smidig for fremtidig vekst og endringer i kanalen.

Hjelp til å gripe nye forretningsmuligheter

Sentrale drivere og strategier muliggjør utvikling av ekspertise for nye markeder og opprettholder effektivitet og konkurransekraft i eksisterende markeder.

Viderefør kanalsentrert praksis

Ivareta kjerneløftet for APC og kanalpolicyen for å øke partnernes lønnsomhet og gi dem den aller beste støtten, tilretteleggingen og erfaringen.

Få mest mulig ut av samarbeidet

mySchneider IT Partner Program er et velprøvd, partnersentrert fundament og et bredt utvalg av fordeler som hjelper deg med å variere og styrke din unike forretningsmodell.

Velg mellom tre spesialiseringer og se nærmere på et bredt utvalg av virksomhetsdrivende verktøy, tilretteleggere og ressurser som har som mål å hjelpe deg med å gjøre en bedre jobb for kundene dine.

IT Solution
Provider

Hjelp kundene dine med å bli flinkere til å identifisere behovene sine samt konfigurere og installere IT-infrastrukturløsninger.

Perfekt for infrastrukturer for distribuert IT / lokal databehandling, mikro- og SMB-datasentre.

IT Software & Services Provider

Spesialiser deg på oppstart og administrasjon av livssyklus, inkludert muligheter for videresalg, overvåking og administrasjon av feltet.

Perfekt for hybrid IT, samt styring og overvåkingstjenester både på og utenfor lokasjon.

Data Center Solution Provider

Utvid dine ferdigheter og spesialiser deg innen kritisk strøm og kjøling. Sikre skalerbarhet og administrerbarhet for nettverket til kundene dine ved å øke tilgjengeligheten, effektiviteten og ytelsen til datainfrastrukturen deres.

Passer til regionale, inkludert mellomstore/store, bedriftsdatasentre.

Er du klar til å bli en APC-partner?

Registrer deg nå