HPE Greenlake for Block Storage

Forenklet og smidig datahåndtering

Finn ut mer

Enterprise Block Storage levert som As-A-Service

Få all fleksibilit inn til skybasert, selvprodusert lagring som kjører på dedikert HPE-maskinvarer i kundens egne datasenter

Smidig selvbetjening

Øyeblikkelig, attributtbasert tilbud og rask bestilling med selvklargjort lagring uten domeneekspertise. Kundenes IT-team kan sjekke forespørsler og frigjøre tid.

Ikke gå på akkord med apphastigheten

Hjelp kunder med å nå ønskede serviceavtaler med driftskritiske, forretningskritiske og generelle blokklagringsnivåer – med de høyeste nivåene av tilgjengelighet og ultrarask ytelse.

Hvordan fungerer HPE GreenLake for Block Storage?

Transformer dataoperasjoner med en selvbetjent skyopplevelse som kundene dine kan rulle ut på tvers av IT-organisasjonene sine.

Velg resultatene du trenger for arbeidsbelastningene dine, så leverer HPE dem

Velg serviceavtale, kapasitet, vertstilgang, beskyttelsespolicyer og prioriterte QoS som kreves for arbeidsbelastninger. Underliggende infrastruktur blir usynlig, og driften flyttes til å bli en app, ikke infrastruktursentrisk.

Si farvel til å kjempe med en AI-drevet tjeneste

Endre måten du administrerer lagring på ved å kjøre autonome operasjoner med HPE, slik at appene dine alltid er på og raskt.

Bruk som en tjeneste


En fleksibel forbruksmodell gjør at du kan unngå over- og bekymringer for underklargjøring, budsjettbegrensninger og komplekse anskaffelsessykluser.

Jobber du med et lagringsprosjekt for en av kundene dine?

Snakk med et av teamet vårt

Ja, jeg vil vite mer!