Menu

Velg riktig datasenterløsning på APC - Høy kvalitet og lav kostnadssikkerhet

APC optimaliserer og utvikler kontinuerlig sine løsninger slik at kundenes behov kan dekkes på best mulig måte. Store og små selskaper trenger en løsning uten utfordringer, uten strømbrudd, driftsforstyrrelser, hackerangrep eller tap av verdifulle data.

Se APCs løsninger her

Produktportefølje

UPS

PDU'er

Rack

Datacenter

Kampanjer och nyheter

Verktøy og partnerprogram

FINN DEN
RETTE PDUEN

FINN DET RETTE ERSTATTNINGSBATTERIET

FINN DEN
RETTE UPSEN

DESIGN DIN EGEN EDGE LØSNING

PARTNERREGISTRERING

BLI EN APC-PARTNER OG FÅ

Mer synlighet

  • Mer kunnskap
  • Tilgang til Local Edge Configurator (LEC)
  • Verdifulle sertifiseringer
  • Nyheter og andre fordeler

Registrer deg her

6U WALL MOUNT MICRO DC

Schneider Electric Wall Mount Micro DataCenter er en ny innovativ måte å installere server- og nettverksutstyr på.

Lokal Edge konfigurator

Lær hvordan kundene dine kan bruke APCs lokale Edge-konfigureringsverktøy, som lar deg konfigurere og bygge Edge-databehandling, konvergerte og hyperkonvergerte alternativer i portalen.

SMART UPS LITHIUM-ION

APC Smart-UPS ™ Lithium-ion UPS med kort dybde er opptil 65% lettere og har dobbelt så lang levetid som blysyre VRLA-batterier.

ECOSTRUXURE MICRO DATA CENTER SOLUTIONS

EcoStruxure Micro Data Center fra Schneider Electric gir deg enkle, pålitelige og sikre digitale løsninger.

  • 60% raskere distribusjon
  • 50% færre servicebesøk på stedet
  • Fleksibilitet med APC Smart-UPS for Edge Computing-nettsteder

Storytelling – Sådan hjalp APC HurtigMad A/S med at løse deres udfordringer

Læs med her, og få historien om Mads fra HurtigMad A/S!


Mads er ansvarlig for IT -driften hos HurtigMad A/S. Her i den seneste tid er hans hverdag blevet lidt mere udfordrende end den plejer.


Digitale løsninger fylder mere og mere også hos HurtigMad A/S. Nu har kunderne også en mulighed for at bestille og betale sine fritter, burgere og cola på en touch skærm inde i butikkerne.


Hurtigt, nemt og enkelt.


Men dette kræver en stabil IT-drift. Ikke så nemt og enkelt for Mads.


HurtigMad A/S har 15 butikker delt i hele landet, inklusiv Bornholm.


Mads har kun to IT-teknikere, der kan supportere disse butikker. Det har vist sig, at være en udfordring. Omkostningerne skal holdes nede, derfor er flere teknikere ikke en mulighed. En burger hos HurtigMad skal jo være fornuftig i prisen.


Men hvad gør man så, når IT driller, når forbindelsen svigter i Frederikshavn, når strømmen går i Svendborg eller når det pludselig lagger for vildt på Langeland? Mads har følt sig magtesløs og haft søvnløse natter - det er ikke godt.


En dag mødte Mads sin ny bedste ven – Viggo.


Viggo arbejder med IT-infrastruktur hos Schneider Electric. Han kender datacenterverdenen som sine egne lommer. Datacenter er et sted, hvor der på ingen måder er plads til strømafbrydelser , driftforstyrelser eller ubudne gæster som piller ved ens kostbare data.


Men det er der heller ikke hos HurtigMad A/S. Mads synes hans IT-drift er ligeså vigtigt.


Det er den også. Derfor skal Mads ikke gå på kompromis. Ved hjælp af Viggo, fik de lavet en plan. Der skulle implementeres en mini datacenter i hver butik. På denne måde sikrer Mads nu driften i de enkelte butikker, fået skabt sig overblik, og kan nu enkelt og nemt følge med i hvad der foregår i Frederikshavn, Svendborg og alle de andre byer – også når han sidder derhjemme fredag aften og ser Vild med Dans.

 

APC har et bredt produktsortiment, lige fra enkle back-up løsninger til fuldskala datacenterinfrastruktur, der sikre at dine kunder ikke risikere uønsket strømafbrydelser, og giver dem dermed mulighed for at effektivisere deres arbejde.


APC Schneider er velpræsenteret i det danske marked og er ledende leverandør i nødstrøm og infrastruktur til kritiske installationer.


Vi har et globalt udviklings- og testcenter i Kolding, som giver os og vores kunder en enestående mulighed for træning og fremvise produktdemoer.


Udover dette, har vi et center for teknisk support placeret i Odense, som gør at det er nemt at få hjælp til spørgsmål omkring produktvalg, konfigurationer og garanti.


Vi er her for dig

Kontakt os via ALSO Danmark - Solutions Presales