Bærekraft i Philips

Bærekraft blir stadig viktigere faktor i alle aspekter av livene våre, inkludert arbeidsplassene våre. Ved å implementere bærekraftig i praksis reduserer du ikke bare selskapets karbonavtrykk, men forbedrer også helsen og velværet til de ansatte, og til slutt sparer du kostnader. I deres utvalg av høykvalitets skjermer i Green-serien sjekker Philips av alle disse boksene.

En av de mest anerkjente garantiene for bærekraftige, elektroniske produkter er TCO-sertifiseringen. Denne sertifiseringen tar sikte på å sikre at elektroniske produkter er laget med tanke på miljø, sosial og økonomisk bærekraft.

Å investere i Philips TCO-sertifisert skjerm kan gi flere fordeler.

For det første er TCO-sertifiserte skjermer laget med miljøvennlige materialer og prosesser, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen fra produksjonsprosessen. For det andre er TCO-sertifiserte skjermer designet for å minimere energiforbruket, noe som kan redusere strømregningen din betydelig over tid. I tillegg er disse skjermene testet for visuell ytelse av høy kvalitet, som betyr at du kan nyte klare bilder av høy kvalitet uten å ofre energieffektivitet.

40B1U5601H er et perfekt eksempel på skjerm som kombinerer høy produktivitet med stor bærekraft

276B1 har både USB-C og ergonomiske faktorer for å sikre en tilfredsstillende arbeidsplass

Dessuten prioriterer Philips Sustainable-monitorer helse og sikkerhet til ansatte. De er designet for å minimere utslipp av skadelige kjemikalier og stråling, og kan derfor redusere risikoen for helseproblemer forbundet med langvarig eksponering for elektroniske enheter. TCO-sertifiserte skjermer prioriterer også ergonomisk design, som kan bidra til å redusere risikoen for muskel- og skjelettplager som gjerne oppstår ved langvarig bruk av datamaskin.

Som konklusjon er et bærekraftig arbeidsområde ikke bare bedre for miljøet og ansattes trivsel, men det kan også bidra til å spare kostnader i det lange løp. Å velge en TCO-sertifisert skjerm fra Philips er et stort skritt mot å oppnå bærekraft på arbeidsplassen din, samt sikre at produktene du bruker oppfyller strenge kriterier for bærekraft, energieffektivitet og sikkerhet.

242S9JML leverer flimmerfri og LowBlue-modus som gjør arbeidet enkelt for øynene og øker produktiviteten