Det er på tide å oppdage hvorfor Jabra er det profesjonelle valget for hybridarbeid.

Du har team som jobber hjemmefra, på kontoret og på farten. Hos Jabra har vi utviklet teknologien, ekspertisen og den innebygde støtten du trenger for å få fleksibelt arbeid til å fungere for alle. Enten hele denne hybridtrenden er ny for deg, eller du en erfaren proff, har vi verktøyene som gjør deg og teamene dine klare for å lykkes.

IIkke bare gir våre profesjonelle kvalitetsenheter en profesjonell opplevelse med lyd og bilde av høyeste kvalitet til medarbeiderne dine, de gir deg også bedre UC-adopsjon med en rekke sertifiserte produkter som fungerer rett ut av boksen og er enkle å bruke og fjernadministrere.


Utforsk Jabra-produkter for den hybride arbeidsplassen

EVOLVE2-SERIEN

Det er ikke bare helt nytt. Det er den nye standarden.

Vi bruker 20 % mer tid på å samarbeide enn vi gjorde for seks år siden, men den tilgjengelige konsentrasjonstiden har falt med 10 prosent. Det er på tide å gjøre ting på en bedre måte: Du får Evolve2. Vi har redesignet vår verdensledende Evolve-serie på alle tenkelige måter, slik at vi kan tilby deg en betydelig forbedring av ytelsen. Dette er hodetelefoner til profesjonell bruk, men ikke slik du kjenner dem. Velkommen til den nye standarden.

Kjøp her

PANACAST-SERIEN

Videokonferanser. På en ny måte.

Etter hvert som verden beveger seg mot en fremtid med mer hybride arbeidsformer, er det på tide å tenke nytt om møter. Jabra Panacast-serien er designet for å gjøre intelligente videomøter av høy kvalitet tilgjengelige for alle uansett hvor de jobber, samt gjenoppfinne videosamarbeidet slik vi kjenner det. Med Panacast-serien er det på tide å utvide mulighetene for hvor og hvordan vi holder kontakten.

Kjøp her

SPEAK 750

Se hele bildet. Hør hele historien.

Kombiner Jabra PanaCast med Jabra Speak 750 for en optimal video- og lydopplevelse som er som et møte ansikt til ansikt. Sertifisert for Microsoft Teams og fungerer med alle UC-plattformer.

Kjøp her

Siger, at de ikke vil arbejde for en virksomhed, der kræver, at de kommer ind på et fysisk kontor 5 dage om ugen.

Ønsker at kunne arbejde hvor som helst i fremtiden.

Siger, at evnen til at arbejde hvor som helst er vigtigere end løn og andre goder.

Er mere tilbøjelige til at arbejde for en virksomhed, der har hybride arbejdsmuligheder.

Teknologi er nøglen til succes

Er enige om, at ’teknologi kan hjælpe alle medarbejdere med lige adgang til muligheder på arbejdet’.

Er enige om, at de ’hellere vil arbejde for en virksomhed, der investerer i teknologi for bedre at forbinde arbejdsstyrken i en hybrid arbejdsfremtid’.

Kontoret er en klar præference for visse typer opgaver

Stigning

Fald

Koncentrerer sig om opgaverne

At tænke kreativt eller innovativt

Opkvalificering/lære nye ting

Samarbejde om projekter

Socialt samvær med teammedlemmer

Træning af eller onboarding af nye medarbejdere

*Besøg jabra.com/work-anywhere for at læse den fulde rapport.