Din guide til lagringsløsninger fra Western Digital®

Fra NAS-produkter for hjemmet og kontoret til lagringsløsninger og uovertrufne spillopplevelser. Disse Western Digital-løsningene sørger for ytelse, pålitelighet og effektivitet for selv de mest krevende miljøene.

Oppdag mer. Registrer deg i myWD™ Partner Program for å få belønninger mens du lærer.

WD Red™-serien – utviklet for bruk i NAS-kabinetter

Laget for små og store bedrifter

NAS-produkter (Network Attached Storage) er utviklet for å lagre store mengder data. De synkroniserer innhold mellom datamaskiner, slik at store filer kan lagres raskt og enkelt.

FINN UT MER

Flere NAS-løsninger

Disse produktene – fra kabinetter til enkle NAS-løsninger – kan brukes sammen med WD Red™-serien. De gir deg mer lagringsplass og gjør det mulig å dele tilgang til filer og medier på flere datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett.

FINN UT MER

QNAP®-kompatibilitet for NAS-lagring på neste nivå

WD Red-diskene vårene er blitt grundig testet av QNAP med tanke på ytelse og pålitelighet, før de ble verifisert som kompatible med produktene deres.

WD Blue™-serien for databruk i hverdagen

Utviklet for lagring og fildeling

Disse diskene kombinerer solid ytelse og pålitelighet med ekstra kapasitet for lagring av store mengder bilder, videoer og filer.

FINN UT MER

WD_BLACK™-serien for en uovertruffen spillopplevelse

Utviklet for gamere

Vi har lansert en serie SSD-er som er utviklet for å gi gamere kapasiteten de trenger for store spillbiblioteker – og lynrask hastighet som gjør spillopplevelsen enda raskere.

FINN UT MER

myWD Partner Program

Finn ut mer, få flere belønninger og gjør mer med myWD Partner Program – en god blanding av personlige belønninger, opplæringsverktøy og salgsinsentiver.

REGISTRER DEG I DAG