HP anbefaler Windows 11 Pro til virksomheter

HP anbefaler Windows 11 Pro til virksomheter

Oppgrader enheten din til HP Pro- og Elite-serie G11

Med Windows 11 Pro og få tilgang til de mange fordelene og funksjonene som du kan lese mer om nedenfor.

HP Pro- og Elite-serie G11 med Windows 11 Pro og AI-drevne PC-er

HP Pro- og Elite-serie G11 leverer avanserte bærbare datamaskiner designet for å imøtekomme behovene til moderne virksomheter. Med den nyeste teknologien, Windows 11 Pro og AI-drevne PC-er, tilbyr disse enhetene uovertruffen ytelse, sikkerhet og produktivitet.

HP Elite-serie G11

HP Elite-serien G11 er laget for profesjonelle som krever det beste.

Disse premium-enhetene kombinerer stil og funksjonalitet med høy ytelse. Med robuste sikkerhetsfunksjoner og Windows 11 Pro, får du beskyttelse i verdensklasse, slik at din data er sikre. Elite-serien er ideell for ledere og ansatte som trenger pålitelighet, holdbarhet og enestående ytelse. De AI-drevne funksjonene i Elite-serien optimaliserer arbeidsprosesser, forbedrer batterilevetiden og tilpasser seg brukerens behov, noe som gir en smartere og mer effektiv arbeidsopplevelse.

HP Pro-serie G11

HP Pro-serien G11 tilbyr allsidige og kostnadseffektive løsninger for virksomheter i alle størrelser.

Disse enhetene er designet for å levere høy ytelse og pålitelighet uten å sprenge budsjettet. Med Windows 11 Pro får du en moderne brukeropplevelse, forbedret sikkerhet og en plattform som gjør det enkelt å administrere enheter på tvers av organisasjonen. Pro-serien er perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønsker å maksimere produktiviteten og effektiviteten. AI-teknologier i Pro-serien hjelper med å forutsi vedlikeholdsbehov, forbedre systemytelsen og sikre at din arbeidsstyrke forblir produktiv uten avbrudd.

AI-drevne PC-er

HP's AI-drevne PC-er i Pro- og Elite-serien G11 er utstyrt med intelligente funksjoner som tilpasser seg brukerens adferd for å forbedre ytelsen og effektiviteten.

AI-teknologi hjelper med å forutsi og forebygge problemer, optimalisere ressursstyring og sikre en problemfri brukeropplevelse.Uansett om du velger HP Pro- eller Elite-serie G11, får du en kraftfull og pålitelig løsning som hjelper din virksomhet med å trives i en digital verden. Oppgrader din arbeidsstyrke med HP, Windows 11 Pro og AI-drevne PC-er for å sikre en fremtid med innovasjon og suksess.

UTFORSK UTVALGET AV HP PRO + ELITEBOOK

FREMTIDEN STARTER MED WINDOWS 11 PR

CO-PILOT: AI ØKER KREATIVITETEN OG PRODUKTIVITETEN

Med Copilot integrert i HP Pro eller Elite-serie G11 ThinkPad får du og dine ansatte mest mulig ut av dataene og appene for å øke kreativiteten og produktiviteten – rett og slett gjøre arbeidet morsommere. Og med Copilot integrert i Teams, Outlook, Word, Excel og PowerPoint kan du dra nytte av AI i store deler av bedriftens prosesser og oppgaver. Ikke rart at 70%1 av brukerne rapporterer at de har blitt mer effektive med Copilot.

1.  Will AI fix work, Work Trends Index Annual Report, May 2023

WINDOWS 11 PRO LEVERER IMPONERENDE HØY SIKKERHET

Med Windows 11 Pro får du toppmoderne maskinvare- og programvaresikkerhet, identitetsbeskyttelse og skysikkerhet. Brukere rapporterer allerede 58%2 færre sikkerhetshendelser på Windows 11 Pro-datamaskiner, samt gigantiske fall i både fastvareangrep og identitetstyverier. Med Windows 11 Pro får du og dine ansatte den beste sikkerhetsløsningen hittil integrert i Lenovo ThinkPad.

2. Windows 11 Survey Report. Techaisle, February 2022. Windows 11 results are in comparison with Windows 10 devices.

OPPLEV 25 % RASKERE DISTRIBUSJON MED WINDOWS 11 PRO

Med samme grunnlag som forgjengeren, bygger Windows 11 Pro på de samme distribusjonsfunksjonene, scenariene og verktøyene, og den samme grunnleggende distribusjonsstrategien, som i Windows 10. Det betyr også at med Windows 11 Pro kan du spare både tid og penger fordi distribusjonen er 25 % raskere1, der oppdateringer kan automatiseres med strømlinjeformet levering uavhengig av tid og sted med en 40 % lavere nedlastingsstørrelse2.

1. App Assure program data. 2. Sold separately. 3. Compared to Windows 10 devices. Improve your day-to-day experience with Windows 11 Pro laptops, Principled Technologies, February, 2023. 3. Microsoft Intune and Azure Active Directory required; sold separately

2. Commissioned study delivered by Forrester Consulting “The Total Economic Impact™ of Windows 11 Pro Devices”, December 2022.  Note, quantified benefits reflect results over three years combined into a single composite organization that generates $1 billion in annual revenue, has 2,000 employees, refreshes hardware on a four-year cycle, and migrates the entirety of its workforce to Windows 11 devices.

Kontakt ALSOs HPI-specialist


André Wilhelmsen

Focus Sales Manager, HPi PC·Supply

Andre.Wilhelmsen@also.com