Nettbrett

Galaxy Tab S3

Galaxy Tab S3 er en slank tablet med strømlinjeformet design, metallramme og et unikt 2D-glass. Du får en tablet som er like behagelig å se på som å holde i hånden.


Galaxy Tab S2

Stilren, kraftig og slankere enn noen gang. Galaxy Tab S2 gir deg maksimalt utbytte av ledige stunder. En slank tablet, bare 5,6 mm tynn og 378 g lett og med stilig metallramme, som gir surfestundene den rette følelsen.


Galaxy Tab A

Med Galaxy Tab A kan du nyte godt av en skarp skjerm, rask prosessor og et glimrende kamera med mange morsomme og nyttige funksjoner. Tab A har også en høyoppløst WUXGA-skjerm med en utrolig skarphet.Smartklokke

Gear S3 frigjør deg fra telefonen på en naturlig måte

Det du tidligere har gjort med telefonen kan du utføre direkte med klokken. Svare på samtaler, åpne apper, spille musikk. Innebygd GPS, støv- og vanntett og med batteritid på opptil 4 dager. Gear S3 er klokken som både bidrar til og tåler en aktiv livsstil.Mobil

Fra den vanntette Galaxy S8 til den tynne Galaxy A, en Galaxy smarttelefon gir deg friheten til å gjøre mer.

Galaxy S8 og S8+

Galaxy S8 forandrer synet på en mobiltelefon når det gjelder brukeropplevelse og design. Infinity-skjermen gjør at ramme og kanter er mindre fremtredende, noe som skaper et grenseløst uttrykk. Knappene er elegant integrert i skjermens grensesnitt og tilpasses etter skjermmodus.


Galaxy S7

Vi har ikke inngått kompromisser når det gjelder designet til Galaxy S7 og S7 edge. Resultatet er brukbarhet uten like som har en rekke avanserte funksjoner i tillegg til et strømlinjeformet design. De er rett og slett flott å se på og en fryd å bruke.


Galaxy A

Den nye Galaxy A-serien er her med bedre kamera, skarpere skjerm og forbedret batteritid. Snakk i telefonen uansett om du er på stranden, utendørs i øsregn eller du står på ski med fuktige votter.


Galaxy J

Galaxy J tilbyr den riktige kombinasjonen av egenskaper for en fornøyelig mobilopplevelse. Alt fra den slanke designen i metall og de smarte kamerafunksjonene til fingeravtrykkleseren som gir høy sikkerhet.


Galaxy Xcover

Laget med tanke på bruk i røffe omgivelser. Galaxy Xcover 4 er IP68-sertifisert. Enten du går i fjellet eller driver ulike typer sportsaktiviteter i det fri kan du stole på at enheten er både støv- og vannbestandig.