Switcher

Han er en del av ALSOs erfarne Aruba-team

På tide å gi kundenes nettverksytelse et boost

Med veksten i IoT, skybaserte apper og data, og sluttbrukermobilitet, klarer ikke eldre svitsjeløsninger å levere ytelsen og tilgjengeligheten som moderne bedrifter trenger. IT-avdelinger må koble til nye enheter raskere, skalere for å håndtere nye trafikkbelastninger og levere intelligent innsikt for effektiv operasjon og administrasjon av nettverkene.

Arubas portefølje for svitsjing er spesialbygd for sky, mobil og IoT. Intuitive administrasjonsverktøy og innebygde analyser reduserer IT-kompleksiteten ved å redusere tiden som brukes på å implementere endringer og feilsøking.

Lever de transformerende fordelene med Aruba CX switcher

Håndter de mest krevende brukstilfellene med nettverk med høy ytelse

Aruba CX-switcher gir ytelse med høy hastighet multi-gig Ethernet og Power over Ethernet (PoE) med høy effekt på hver svitsjport. Dette sørger for kapasitet og strøm for optimal nettverksytelse.

Løs nettverksproblemer raskt med intelligent analyse

Aruba CX-switcher bruker Aruba Network Analytics Engine (NAE) og leverer distribuert telemetri for hele nettverket for raskt å oppdage, undersøke og rette opp problemer før de påvirker kundenes virksomhet.

Spar tid med smart automatisering

Med Aruba NetEdit leverer Aruba CX-svitsjer nøkkelferdig konfigurasjonsautomatisering for å akselerere utrullingen av nettverksoppdateringer med minimal forstyrrelse. NetEdit validerer kontinuerlig endringer for å sikre at de overholder forretnings- og nettverkspolicyer.

Forbedre nettverkssikkerheten med dynamisk segmentering

Aruba Dynamic Segmentation forenkler og forbedrer nettverkssikkerheten ved automatisk å håndheve bruker- eller enhetsbaserte policyer på tvers av infrastrukturen. Dette gjør det enkelt for IT å sikre IoT, mobile og andre enheter, samtidig som det sikres at brukere har rask, sømløs tilgang til nettverksapplikasjoner.

Se Aruba CX Switcher porteføljen

Hjelp de små bedriftskundene dine å lykkes med Aruba Instant On 1930 Switcher

Enten småbedriftskundene dine er restauranteiere eller nyetablerte teknologibedrifter, har de én ting til felles: behovet for et pålitelig, sikkert og brukervennlig nettverk.

Aruba Instant On 1930-switcher er spesielt designet for småbedrifter. De leverer avansert, smart administrert gigabit-funksjonalitet med fast konfigurasjon til en rimelig pris. Kundene dine kan bruke enten Instant On-mobilappen eller den skybaserte webportalen for å raskt konfigurere, overvåke og administrere 1930-switchsserien fra hvor som helst, når som helst – ingen teknisk ekspertise kreves.

Innebygde sikkerhetsfunksjoner beskytter nettverket ditt mot eksterne trusler ved å blokkere angrep fra skadelig software og holde uautoriserte brukere utenfor nettverket.

Levèr forbedrede switch-funksjoner til småbedrifter

Designet for småbedrifter

Kundene dine får muligheten til å ta kontroll over virksomheten til en rimelig pris og med automatiske, smart administrerte funksjoner.

Konsekvent ytelse for krevende bruk

Levèr pålitelig ytelse og forbedrede brukeropplevelser med kraftig, konsekvent tilkobling.

Innebygde sikkerhetsfunksjoner for fullstendig beskyttelse

Hold kundenes virksomhet trygg med sikkerhetstiltak og protokoller som blokkerer angrep fra skadelig software og holder uautoriserte brukere utenfor nettverket.

Enkel konfigurasjon og administrasjon

Få trinnvis konfigurasjonsveiledning og administrer ytelsen enkelt via Aruba Instant On-mobilappen eller den skybaserte webportalen.

Utforsk Aruba Instant On 1930 Switcher

The ALSO advantage –– Aruba Switches

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om konfigurasjon av eksterne access-punkter. Vårt team vil holde deg oppdatert med de seneste nyhetene fra Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext

Lokalt sertifiserte eksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene

Konfigurasjonsveiledning

Konfigurer Aruba-svitsjeløsningen din med spesialistsupport og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Usikker på hvilken Aruba-switch som passer best for kunden din?
Ring Roar.

Han er en del av ALSOs team av erfarne Aruba-spesialister.

Roar Sund

Sale- & Product specialist, Aruba

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote