HPE StoreOnce Data Backup Appliances

Robuste løsninger for sekundærlagring som beskytter data enklere og med mer ytelse og skymobilitet.

Fjern kostnaden og kompleksiteten ved databeskyttelse


Gjør dataveksten at kundene dine sliter med komplisert og kostbar databeskyttelse? Tar sikkerhetskopieringen deres for lang tid, eller mislykkes den? Håndter kostnadene, risikoen og kompleksiteten ved databeskyttelse med HPE StoreOnce – diskbaserte, dedupliserende, skyintegrerte systemer for sikkerhetskopiering som automatiserer sikkerhetskopiering og gjenoppretting for hybrid IT.

HPE StoreOnce beskytter alt fra små, eksterne kontorer til konserners datasentre med en skalerbar portefølje av fysiske og programvaredefinerte apparater for sikkerhetskopiering. Dette gir kundene dine utvidbar kapasitet og opptil 104 PB i ett system. HPE StoreOnce gjør at hver gigabyte av lagringsplass utnyttes bedre, med intelligent deduplisering som reduserer kostnadene for sikkerhetskopiering og fotavtrykket ditt med opptil 95 % lokalt og i skyen – garantert.

I tillegg kan kundene dine benytte seg av sikkerhetskopiering med bransjeledende hastigheter på opptil 288 TB/time og redusere tiden brukt på komplisert administrasjon betydelig med et forenet multisystem samt synlighet og kontroll over flere steder.


Hjelp bedrifter til å vokse med bedre sikkerhet

Sikkerhetskopiering med bransjeledende hastighet

Lever sikkerhetskopiering med hastigheter på opptil 288 TB/time og unngå nedetid.

Forenklet administrasjon

Reduser administrasjonstiden for databeskyttelse med forenet multisystem samt synlighet og kontroll over flere steder.

Skalerbar kapasitet

HPE StoreOnce har både fysiske og programvaredefinerte løsninger tilgjengelig, og kan raskt tilpasse seg datakapasitetskravene til et hvilken som helst datasenter.

Skyintegrert

Sømløs skyintegrering muliggjør enkel, effektiv og pålitelig sikkerhetskopiering til skyen.

Åpne opp for mer datafrihet, med HPE Cloud Bank Storage

Etter hvert som hybrid IT blir stadig mer vanlig i bedrifters datasentre, kan kundene dine dra nytte av nye muligheter for organisatorisk effektivitet og databeskyttelse. Hybrid IT gjør det mulig for IT-avdelinger å kombinere lokal sekundærlagring med høy ytelse og offentlig eller privat skylagring. Lokal lagring bidrar til rask fullføring av sikkerhetskopiering og gjenoppretting for å opprettholde brukernes produktivitet, mens skylagring gir skalerbarhet og lavere kostnader for langsiktig lagring og arkivering av sikkerhetskopierte data.

HPE Cloud Bank Storage er en funksjon i HPE StoreOnce-systemer og sørger for enkel, effektiv og pålitelig sikkerhetskopiering til skyen. Det lar IT-avdelinger sømløst integrere en valgfri leverandør av skytjenester, uten behov for en egen gateway eller et virtuelt apparat. Kundene dine kan redusere tidsbruken, kostnaden og anvendt nettverksbåndbredde for skylagring ved hjelp av den svært effektive funksjonen for deduplisert dataoverføring i HPE Cloud Bank Storage, samt lagre krypterte, selvbeskrivende sikkerhetskopidata for enkel nødgjenoppretting fra skyen.

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

Øk kapasiteten for sikkerhetskopiering med HPE StoreOnce VSA

Visste du at kundene dine kan utvide kapasiteten til HPE StoreOnce-løsningen uten å betale for mer maskinvare?

HPE StoreOnce VSA utvider distribusjonsalternativene for StoreOnce med smidigheten og fleksibiliteten til et virtuelt apparat, og fjerner behovet for å installere dedikert maskinvare for databeskyttelse. Alle funksjonene i de spesialbygde HPE StoreOnce-systemene er tilgjengelige i et programvaredefinert sikkerhetskopimål på opptil 500 TB med tilgjengelig kapasitet, som kan konfigureres i trinn på 1 TB.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

Aktiver lynrask sikkerhetskopiering og gjenoppretting med HPE Recovery Manager Central

Bedriftenes IT-avdelinger er under press om kortere tidsvinduer for sikkerhetskopiering, raskere gjenoppretting og forenklet administrasjon av databeskyttelse. Dette kan være vanskelig med tradisjonelle løsninger for sikkerhetskopiering.

HPE Recovery Manager Central (RMC) integrerer HPE 3PAR-, HPE Primera- og HPE Nimble-matriser med kun flash med HPE StoreOnce-systemer, for å levere rask, effektiv og enkel beskyttelse for kundenes forretningskritiske data og applikasjoner.

Ved å utnytte øyeblikksbilder av data opprettet av primære lagringssystemer, lagrer RMC sømløst øyeblikksbilder av data på HPE StoreOnce-systemer. Denne metoden for databeskyttelse kan hjelpe kundene dineå oppnå 23 ganger raskere sikkerhetskopier og 15 ganger raskere gjenoppretting, enn med tradisjonelle metoder.

Når øyeblikksbilder med sikkerhetskopier lagres på HPE StoreOnce, blir de selvstendige og helt uavhengige volumer. Ved hjelp av HPE RMC kan de gjenopprettes til originalen eller en annen HPE 3PAR-, HPE Nimble- eller HPE Primera-matrise i et nødstilfelle.

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE StoreOnce-løsning for SMB-er

HPE StoreOnce 3620-system

HPE StoreOnce 3620 leverer grunnleggende diskbasert sikkerhetskopiering og nødgjenoppretting, ideelt for mindre eksterne kontorer eller avdelingskontorer og datasentre. Dette 2U-sikkerhetskopisystemet tilbys med tilgjengelig lokal kapasitet på 16 til 31,5 TB, opptil 94,5 TB med Cloud Bank Storage, og overføringshastigheter på opptil 14 TB/time.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE StoreOnce 3640-system

HPE StoreOnce 3640 leverer skalerbar sikkerhetskopiering og gjenoppretting for små til mellomstore datasentre og er en ideell målenhet for replikasjon av opptil 36 eksterne kontorer og avdelingskontorer. Dette skalerbare 2U-apparatet tilbyr 36 til 108 TB med tilgjengelig lokal kapasitet (ved hjelp av oppgraderingssett) og opptil 324 TB med Cloud Bank Storage. Det gir en løsning for å oppnå kortere tidsvinduer for sikkerhetskopiering, med overføringshastigheter på opptil 18 TB/time.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE StoreOnce-løsninger for mellomstore og store bedrifter

HPE StoreOnce 5200-systemer

HPE StoreOnce 5200 leverer skalerbar sikkerhetskopiering og gjenoppretting for små til mellomstore datasentre og er en ideell målenhet for replikasjon av opptil 64 eksterne kontorer og avdelingskontorer. Dette skalerbare 4U-apparatet tilbyr 36 til 216 TB med tilgjengelig lokal kapasitet (ved hjelp av oppgraderingssett) og opptil 432 TB med Cloud Bank Storage. Det kan gjøre tidsvinduene for sikkerhetskopiering betydelig kortere, med overføringshastigheter på opptil 33 TB/time.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE StoreOnce 5250-systemer

HPE StoreOnce 5250 er egnet for langsiktig oppbevaring av data på stedet og ekstern nødgjenoppretting. Takket være utmerket skalerbarhet og ytelse utformet for mellomstore og store datasentre, er dette det ideelle replikasjonsmålet for opptil 64 eksterne kontorer eller avdelingskontorer. Med en skalerbar 7U- til 12U-formfaktor, leverer den 36 til 864 TB med tilgjengelig lokal kapasitet, opptil 1,7 PB ekstra med Cloud Bank Storage, og sikkerhetskopiering med hastigheter på opptil 41 TB/time.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE StoreOnce-løsning for store bedrifter

HPE StoreOnce 5650-systemer

HPE StoreOnce 5650 er utformet for langsiktig oppbevaring av data på stedet og ekstern nødgjenoppretting. Det leverer klassens beste skalerbarhet og ytelse for forretningskritiske datasentre og gir et ideelt replikasjonsmål for opptil 192 eksterne kontorer eller avdelingskontorer. Ved å bruke en meget skalerbar 7U- til 22U-formfaktor, kan det skaleres fra 36 TB til 1,7 PB i tilgjengelig kapasitet. Det har potensialet til å levere opptil 3,5 PB ekstra med Cloud Bank Storage og takler enkelt store sikkerhetskopier av data med overføringshastigheter på opptil 47 TB/time.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

ALSO-fordelen – HPE StoreOnce

La ALSO hjelpe deg med å definere og konfigurere HPE StoreOnce-løsningen. Med ekspertråd, nyskapende kunnskap og tilpassede anbefalinger, kan vi hjelpe deg med å matche de rette løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdaterte kunnskaper og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE StoreOnce-løsninger med hjelp fra spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

ALSOs salgsteam kan hjelpe deg med å utforme tilbudet ditt med HPE StoreOnce med hyggelig assistanse.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote