ALSO CLOUD MARKETPLACE

Din lokale markedsplass med en rekke ulike skytjenester og verdiskapende tjenester

ALSO Cloud Platform er mye mer enn bare automatisk tildeling av skytjenester. Den er markedets mest omfattende nettbaserte markedsplass med en rekke funksjoner for salg, support, rapportering og selvhjelp for ulike skytjenester.

Bli med på den lokale markedsplassen
ALSO velger og kvalifiserer skytjenester og løsninger som passer for nettopp ditt marked. Vi setter sammen riktig portefølje fra SaaS, IaaS og andre tjenestetilbud, som maskinvare, support, forsikring og økonomi.

Administrer markedsplassen
Tjenesteverktøy – administrer markedsplassen. Tjenesteleverandører kan enkelt legge til og administrere tjenestene i Marketplace. Konfigurer parameterne for tjenesten, last opp et ikon og støttemateriale, velg hvor og hvordan tjenesten skal tildeles, og så er du i gang.

Få ut tilbud på under ett minutt
Salgsverktøy – få ut tilbud på under ett minutt. Salgsteam kan utarbeide tilbud for potensielle og eksisterende kunder på bare noen sekunder ved å dra og slippe tjenester fra Marketplace og justere parameterne underveis. Channel Partner kontrollerer tilbudene, og det er dermed enklere enn noensinne for salgsteamet å inngå avtaler.

Du kan enkelt opprette og administrere kunder, brukere og tjenester
Tildelingsverktøy – du kan enkelt opprette og administrere kunder, brukere og tjenester. ALSO Cloud Platform gjør det utrolig enkelt å opprette og administrere kunder, brukere og tjenester. Channel Partners kan tildele og styre tjenestetilbudene helt automatisk i et intuitivt brukergrensesnitt, uten å bekymre seg for komplekse tjenestekonfigurasjoner, avhengigheter og arbeidsflyter.

Fakturer raskt og enkelt
Faktureringsverktøy – fakturer raskt og enkelt. Faktureringsdata samles automatisk hver måned i et standard EDI-format, og du har til enhver tid tilgang til faktureringsdataene på nettet. Det er enkelt å justere priser fra egne prislister og ned til tilpassede priser for enkeltabonnement, og dette sikrer svært fleksibel kostnadsbelastning.

Fra data til opplysninger
Rapporteringsverktøy – fra data til opplysninger. Rapportene kan opprettes fra alle typer data, slik det er mest hensiktsmessig. Presenter data i intuitive formater, slik som stolpe-, sektor- og linjediagrammer eller i tabeller. Rapportene kan lagres, og selve dataene kan eksporteres til tredjeparts verktøy for innsamlede firmaopplysninger ved behov.

Informasjonen du trenger, når og der du trenger den
Supportverktøy – informasjonen du trenger, når og der du trenger den. Support Center inneholder en rekke funksjoner, blant annet et brukervennlig merkesystem, og der finner du alt du trenger av informasjon og materiell når du skal markedsføre, selge og distribuere skytjenester og løsninger mest mulig enkelt og effektivt.

Automatisk selvhjelp for sluttbrukere
Selvhjelpsverktøy – automatisk selvhjelp for sluttbrukere. Channel Partners tilbyr et komplett sett med praktiske selvhjelpsfunksjoner til kundenes brukere, slik at de kan tilbakestille passord, redigere kontaktopplysninger og laste ned brukerhåndbøker og programvare.

Software & Cloud
+46 08-633 90 99