Savi 8200 Series

Enkel oppkobling til både PCen, mobilen og fasttelefonen din

De trådløse hodetelefonene i Savi 8200 serien gir deg frihet til å bevege deg opp til 120 meter unna enheten du ringer fra, uten at det går utover lydkvaliteten. Når du har behov for konsentrasjon vil Active Noise Canceling (ANC) hjelpe deg å stenge ut bakgrunnsstøyen, og når du vil lytte til musikk kan du gjøre det med hi-fi stereo lyd.

Den støyreduserende mikrofonen hjelper deg å filtrere ut lyden fra andre samtaler som foregår rundt deg. Savi 8200 serien er utviklet spesielt for profesjonelle miljøer, og kan brukes sammen med Plantronics Manager Pro, et abonnementsbasert software-as-a-service som selges separat. Programmet gir IT-ansvarlige mulighet til å kontrollere og vedlikeholde alle hodetelefonene på arbeidsplassen som er tilkoblet systemet.

  • Det første DECT hodesettet på markedet med ANC (Savi 8220)
  • Ringer i basestasjonen - slukket, lav, medium og høy innstilling
  • Støyreduserende mikrofon med “call privacy” innstilling
  • Til bordtelefon, PC, nettbrett og mobil

Voyager 4200 UC Series AMG

Velg mellom mono og stereo hodetelefoner

Med sin krystallklare lyd og den trådløse friheten UC bluetooth hodetelefonene i Voyager 4200 serien gir, kan de ansatte på kontoret legge all sin energi i jobben de skal gjøre. Velg mellom to forskjellige typer, stereo til de som vil lytte til musikk og mono til de som ønsker å høre omgivelsene rundt seg.

Voyager 4200 serien er fullt ut kompatibel med Plantronics Manager Pro, et abonnementsbasert software-as-a-service som selges separat. Programmet gir IT-ansvarlige mulighet til å kontrollere og vedlikeholde alle hodetelefonene på arbeidsplassen som er tilkoblet systemet.

  • Mono og stereo Bluetooth hodetelefoner
  • Passer til PC, nettbrett og mobil
  • Opptil 12 timers taletid