Den optimale sikkerheten gjør arbeidslivet lettere for overbelastede IT-avdelinger. Kaspersky Endpoint Security Cloud leverer omfattende og problemfri beskyttelse for små og mellomstore bedrifter som ønsker å beskytte seg mot kjente og ukjente trusler - inkludert ransomware og andre angrep. KES Cloud stiller ingen krav til selskapets tid eller budsjett.

La kundene dine få øyeblikkelig beskyttelse ved å installere Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus nå.


Så enkelt er det


Ønsker du også å tilby kundene dine fullstendig beskyttelse av virksomheten?

Du kan nå delta på Kasperskys webinar og lære hvordan du kan tilby kundene dine fullstendig beskyttelse av virksomheten uten å gå på kompromiss med tid, IT-ressurser eller budsjett. KES Cloud Plus er en totalløsning for selskaper som ønsker å være optimalt dekket på sikkerhet.

Webinaret vil holdes av Simon Gaetke, Partner Account Manager.

Bli med på webinaret her

Du kan også få en introduksjon og gjennomgang av Cloud Plus her


Enkel cybersikkerhet for bedrifter

Gi dine kunder optimal IT-sikkerhet og hjelp dem å drive en sømløs virksomhet.

Mindre selskaper har ikke alltid råd til, eller kan rettferdiggjøre, en investering i IT-sikkerhet. Dette gjør dem til et spesielt attraktivt mål for organiserte cyberkriminelle. Med Kaspersky støttes selskapet av den beste Endpoint Security på markedet, som sikrer at selskapet er under full cybersikkert og bare kan konsentrere seg om å tilby den beste tjenesten til sine kunder. Kaspersky Endpoint Security Cloud beskytter og kontrollerer alle type enheter.

Med Kaspersky Endpoint Security får du Endpoint-beskyttelse fra en av de mest testede og anerkjente sikkerhetsleverandørene.

Få den beste beskyttelsen med Kasperskys høysikkerhetsprodukt, Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus.


Du kan også gå direkte til webshopen der du kan kjøpe produktene og få en omvisning i Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus

Se årlige lisenser i nettbutikken her eller se de månedlige lisensene her


Få mer kunnskap om IT-sikkerhet med Kaspersky

Kaspersky arrangerer en rekke webinarer i juni, som vil gjøre deg klokere på hvordan du med Kaspersky IT-sikkerhetstjenester kan tilby kundene dine den beste sikkerheten i deres virksomhet. Her kommer vi til å gå igjennom følgende tjenester:

  • Securing Microsoft Teams with Kaspersky Security for Office 365 - 4th of June - 11.00:12.00
  • Demo of Kaspersky Endpoint Security Cloud (Plus) - 11th of June - 11.00:12.00
    Bli med på webinaret her
  • Make money with Kaspersky MSP - 18th of June - 11.00:12.00
    Bli med på webinaret her

 


Hvis du vil vite mer om disse tjenestene og få en gjennomgang av Kasperskys sikkerhetsportefølje, kan du kontakte vår spesialist hos ALSO


Kristin Bøhn

ISV Coordinator
+47 478 32 537
Kristin.bohn@also.com