1. TilbakeArbeidsverktøyene dine for applikasjoner for 3D, lyd, foto og video

Multimedia Controller PRO v2

Contour Multimedia Controller PRO v2 er det perfekte tilbehøret når du vil øke produktiviteten i arbeidet med redigering av videoer, lyd eller bilder på PC eller Mac.

LAST NED DATABLAD

Multimedia Controller Xpress

Multimedia Controller Xpress er mobil, lett og kostnadseffektiv, og gir deg muligheten til å redigere dine digitale tidslinjeprosjekter med stor presisjon. Den kan også gi deg en bedre arbeidsflyt i populære tekstbehandlingsprogrammer når du er på farten.

LAST NED DATABLAD

De perfekte ledsagerne for multimedieredaktører

Begge Shuttle-produktene har et fjærbelastet jog-hjul og en vekselskive. Dette tillater tidslinjeskrubbing med variabel hastighet.

Sett opp farten
i arbeidsflyten

Jog-Shuttle-hjulet vårt og tilpassede snarveisknapper vil gjøre deg mer produktiv enn noensinne.

Mer enn 100 programmer som kan tilpasses

Shuttle leveres forhåndslastet med innstillinger for over 100 programmer, og har mulighet for å opprette snarveier til hva som helst.Den perfekte match

Skap 3D i verdensklasse med Adobe Substance 3D-pakken
og en Multimedia Controller fra Contour

#Madewithsubstance

#Designer

#Madewithsubstance

#Sampler

Fremstilt med Substance 3D

Les mer

3D-design er ikke lenger kun forbeholdt gaming og Hollywood-produksjoner, men finnes overalt i dagens markedsføringslandskap.

Adobe Substance 3D gir deg et økosystem av apper og innhold med bl.a. tilgang til Adobes 3D-arkivbibliotek, mulighet til å designe i og konvertere bilder til 3D, strukturere, aktivere og gjengi scenene dine intuitivt. I tillegg kan du knytte arbeidsflyten til Adobe Creative Cloud-apper.

#Madewithsubstance

#Painter

#Madewithsubstance

#Painter

Uendelige muligheter og endeløse kombinasjoner for hånden