HPE SimpliVity

Bransjens mest avanserte AI-drevne HCI

Virtualiserte miljøer som gir datasentre effektivitet, elastisitet og enkelhet.

Hyperkonvergent infrastruktur på en ny måte

HPE SimpliVity gjør mer enn tradisjonelle programvaredefinerte miljøer. Ved å utnytte all kraften fra AI leverer den en infrastruktur for selvstyring, selvoptimalisering og selvreparasjon.

Ved å kombinere AI, infrastruktur og avanserte datatjenester for virtualiserte arbeidsoppgaver til én løsning, kan kundene dine konsolidere infrastrukturen, redusere rackområdet og få betydelige kostnads- og tidsbesparelser med neste generasjon av hyperkonvertert infrastruktur.

Ideell for VDI-er og virtualiserte arbeidsoppgaver

HPE SimpliVity er designet for å forenkle den programvaredefinerte IT-opplevelsen ved å effektivisere IT-driften, muliggjøre VM-styring og mobilitet, og gi innebygd dataeffektivitet og databeskyttelse for kundene dine.

Med alternativet for å integrere med intelligent nettverkstruktur – HPE Composable Fabric – og bruke et HPE OmniStack Accelerator-kort for akselerert dataeffektivitet, global enhetlig administrasjon og innebygd databeskyttelse, er HPE SimpliVity perfekt for å administrere VDI-er og virtuelle arbeidsoppgaver. Kundene dine kan distribuere virtualiserte arbeidsoppgaver raskt over hele miljøet og sømløst flytte data mellom nettsteder ved å bruke kjente hypervisorer, som VMWare og Hyper-V.

Transformer datasentre til VM-kraftstasjoner

Når kundene dine kombinerer to HPE SimpliVity-noder sammen, kan de tilby høy VM-tilgjengelighet og skalere sine tjenester for å matche de foranderlige behovene i virksomheten deres.

Ettersom begge noder er utstyrt med full redundans og failover, kan den andre ta over og holde infrastrukturen i gang hvis den ene noden feiler. HPE InfoSight løser problemet automatisk.

Eksepsjonell effektivitet

VM-data dedupliseres globalt, noe som betyr at bare unike data blir skrevet til disken – noe som gir eksepsjonell kapasitet og store kostnadsbesparelser for kundene dine.

90%garanterte kapasitetsbesparelser på tvers av lagring og sikkerhetskopiering

Kantoptimalisert

Automatiser eksterne nettsteder i skala

Oppnå høy tilgjengelighet for hvert nettsted med bare to noder

Forenkle ROBO/kantsidekontroll med sentralisert styring

Rask failover for steder med øyeblikkelig gjenoppretting på distribuerte steder

Kompromissløs beskyttelse

Begrens tap av data, slå sammen stabelen og fjern siloer med innebygd sikkerhetskopiering, robusthet og katastrofegjenoppretting (DR)

Sikkerhetskopier eller gjenopprett en 1 TB VM på 60 sekunder eller mindre

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote