SSD (Intern lagring)


Øk PC-ytelsen

Hvis du ønsker at PC-en din skal nå sitt fulle potensial, har Samsung svaret. SSD-ene våre er utstyrt med ledende teknologi som gjør dem overlegne på hastighet og pålitelighet, også under svært krevende forhold.

PC-en kommer til å starte raskere, laste inn raskere og kjøre flere oppgaver raskere enn du trodde var mulig.

Samsung intern harddisk


860 EVO


Samsung 860 EVO er rask og driftssikker, spesielt beregnet for stasjonære og bærbare PC-er og er utstyrt med en ny V-NAND og en solid, algoritmebasert styreenhet. Hastighetene er mer stabile også ved langvarig arbeidsbelastning og multitasking. 860 EVO har opptil 8x høyere TBW (Terabytes Written) enn forgjengeren 850 EVO.

  ALSO SKU Navn Din pris


860 PRO


Få bransjeledende driftssikkerhet med 860 PRO. Den drives av V-NAND-teknologi og en robust algoritmebasert styreenhet, og håndterer uten problemer tung belastning fra avanserte PC-er, arbeidsstasjoner og NAS-er (Network Attached Systems), noe som bidrar til langvarig driftssikkerhet for dataspillere, IT-proffer og kreative designere.

  ALSO SKU Navn Din pris


960 EVO


Hvis du ser etter det neste avanserte innen PC-ytelse, er Samsung 960 EVO et smart valg. Et NVMe™-grensesnitt gir økt båndbredde og en ny kontroller, og Samsungs intelligente TurboWrite-teknologi levere neste generasjons ytelse. Inkludert er en avansert programvareløsning for vedlikehold og 3 års begrenset garanti.

  ALSO SKU Navn Din pris


960 PRO


Opplev fremragende ytelse ved store arbeidsmengder og tekniske applikasjoner med den svært pålitelige og høytytende Samsung 960 PRO SSD. 960 PRO er utviklet for toppresterende PC-er og arbeidsstasjoner, og kan skilte med en banebrytende 48-lags Samsung V-NAND-basert arkitektur som leverer neste generasjons ytelse i en kompakt M.2-formfaktor.

  ALSO SKU Navn Din pris


Ekstern lagring


Samsung Portable SSD T5 tar dataoverføringshastighet til et helt nytt nivå.

Med en kompakt, robust utforming og passordbeskyttelse er T5 svært lett og sikker å ta med seg. Rask overføringshastighet sikrer hurting overføring og sikkerhetskopiering av store datamengder, inkludert 4K-videoer og høyoppløselige bilder.

Den bærbare SSD T5 gir deg enkel og effektiv tilgang til dine filer, slik at du kan utføre oppgaver raskt når du er på farten. Ta med deg dokumenter, store bilder eller videoer, og få tingene gjort samme hvor du er.

Samsung bærbar harddisk
  ALSO SKU Navn Din prisMinnekort


Få mer plass og høyere hastighet med minnekortet EVO.

EVO-kortet er kompatibelt med en rekke enheter både for SD og micro SD. EVO tåler opptil 72 timer i sjøvann, ekstreme temperaturer, røntgenmaskiner på flyplasser og magnetfelter tilsvarende en MRI-skanner.


EVO


Rust opp enhetene dine med den største kapasiteten og de høyeste lese-/skrivehastighetene i klassen, perfekt for 4K UHD-video. EVO har forbausende høy ytelse og pålitelighet, slik at du kan lagre og verdsette alt livet har å by på.

  ALSO SKU Navn Din pris


EVO Plus


Få mer plass og høyere hastighet med minnekortet EVO Plus. EVO Plus med 256 GB har lynraske lese- og skrivehastigheter opptil henholdsvis 100 MB/s og 90 MB/s, slik at du kan overføre en 3 GB video til din bærbare PC på bare 38 sekunder.

  ALSO SKU Navn Din pris