Gjør salgsprestasjoner om til bonuspoeng med Engage & Grow

Samle bonuspoeng for hvert produkt du selger, og gjør dem om til kontanter ved hjelp av insentivordningen HPE Engage & Grow


Registrer deg

Bruk den gunstige insentivordningen vår

HPE Engage & Grow er et insentivprogram for partnere som belønner partnere for salg fra hele HPE-porteføljen og for å levere løsninger som betyr noe for kundene våre.

I tillegg til belønninger for salgsprestasjoner, har du muligheten til å få opplæring i mange ulike produkter, løsninger og programmer. Det er også regelmessige konkurranser og lotterier for deltakerne.

Hvis du selger HPE-produkter og deltar i workshops, vil du få bonuspoeng, der hvert poeng tilsvarer 1 €. Så snart HPE Engage & Grow-kvartalet er over, blir bonuspoengene overført til kredittkortet til enten teamet eller individuelle selgere.

1. Registrer deg og inviter kolleger

Din administrerende direktør eller en representant som vedkommende har utpekt, kan registrere seg og godta vilkårene. Så snart de er godkjent som administrator, kan de sende invitasjoner til teamet.

2. Fullfør undersøkelsen og bestillingskortene

Hver deltaker fullfører en 10-15 minutters undersøkelse, som ligger i portalen. Det kan bestilles forhåndsbetalte kredittkort til hver enkelt deltaker eller ett kort for hele teamet.

3. Samle bonuspoeng

Selg HPE-produkter og delta i produktopplæring for å tjene bonuspoeng.

Sørg for at du også mottar nyhetsbrevet HPE Engage & Grow.

4. Tjen penger

Gjør bonuspoengene dine om til kontanter på slutten av insentivperiodene.

Claim poengene innen 30 dager for å få utbetalingen din.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Bli med på Engage & Grow

Registrer deg