Hvis man leter etter et smertefritt alternativ til din tradisjonelle datamus, trenger ikke brukeren lete lenger enn RollerMouse fra Contour Design.

Et smertefritt alternativ

Den revolusjonerende rollerBar fra RollerMouse lar brukere jobbe med begge hender og reduserer dermed mengden av repeterende bevegelser i løpet av dagen. RollerBar fremmer også variasjon, som er nøkkelen til å oppnå en bedre holdning og arbeidsstilling. Det er rett og slett en av de beste måtene å lindre og forebygge ubehag og smerte relatert til databruk. Brukere kan også tilpasse markørhastighet og museklikkraft på RollerMouse, noe som minimerer bevegelse og dermed belastning og smerte.

Forebygg ubehag og smerte

Når det jobbes mange timer med en tradisjonell datamus, risikerer man å utvikle smerter og ubehag i hånd, arm og skulder. Den revolusjonerende RollerMouse fra Contour Design er en av de enkleste måtene å forebygge dette på og oppnå en sunn og smertefri arbeidsdag.

En av de mest effektive måtene å forebygge smerter og ubehag, som bruk av tradisjonell datamus kan forårsake, er å jobbe i en nøytral sittestilling med armene sentrert og tett inntil kroppen. En sentrert og nøytral stilling forkorter avstanden mellom mus og tastatur og gir en mindre arbeidssone der man utfører alle oppgaver, noe som gjør at man begrenser bevegelser hvor man må strekke seg. RollerMouse gjør arbeidssonen til brukeren mindre og lindrer smerte og ubehag, fordi den minimerer anstrengende bevegelser i hånd, arm og skuldre.

Kombiner med Balance Keyboard

Balance Keyboard er designet for å være kompatibel med RollerMouse Red, Red plus og Free3. Når du bruker tastaturet med en RollerMouse kommer du enda nærmere din arbeidsstasjonen, så du enkelt kan få tak i både rullestang og tastatur. Det ergonomiske designet med justerbare bein og vippefunksjon, gjør det dessuten enkelt å justere mellom en negativ, nøytral og positiv skrivevinkel.

Kjøp sammen med RollerMouse

Try and Buy

Leter du etter et godt, ergonomisk alternativ til den tradisjonelle datamusen? Da er Contour Design RollerMouse svaret. La kundene dine prøve produktet gratis før de bestemmer seg for en bestilling med Contours Try & Buy-programmet. Prøveperioden er helt gratis og uten kjøpsforpliktelse.

Utforsk mulighetene