ALSO og Huawei


Vi har kombinert ALSOs ekspertise med Huaweis kunnskap og krav. Slik kan vi tilby raske nettverk, skytjenester og andre viktige områder der Huaweis produkter og systemer passer inn.

Nedenfor kan du lese mer om noen av de viktigste områdene, enten du trenger nettverk eller lagring til alle de tilkoblede enhetene du har, digital strøm til sikkerhetskopiering av systemer eller intelligente samarbeidsverktøy, i av- eller pålogget modus.

Bare fantasien setter grenser.

HUAWEI eKit SME-nettverksprodukter


Huaweis eKits er en omfattende pakke med løsninger som er skreddersydd for å katalysere digital transformasjon for små og mellomstore bedrifter (SMB-er). Disse pakkene omfatter maskinvare, programvare og tjenester, og utnytter banebrytende teknologier som cloud computing, AI, IoT og stordataanalyse. Med eKits kan små og mellomstore bedrifter raskt ta i bruk digitale verktøy for å øke effektiviteten, innovasjonen og konkurranseevnen i dagens digitale landskap, noe som bidrar til bærekraftig vekst og suksess.

ALSOs Huawei specialists are prepared to assist

Kontakt Huawei-spesialistene våre hvis du har spørsmål eller trenger å utveksle tanker om salg eller forretningsutvikling.