En helt ny type PC for den kreative

Det føles som den 28 tommers PixelSense™-skjermen svever foran deg, og gir et stort lerret for alle typer arbeid. Bruk den oppreist, eller tegn på den som på et skissebord. Pust liv i ideene dine på en måte som tidligere har vært begrenset til tavler og skissebøker.

En strålende skjerm for ideene dine

Surface Studio er slående stor og overraskende tynn, med sine 12,5 mm er den en av de tynneste LCD-skjermene noensinne. Den 28-tommers justerbare PixelSense™-skjerm gir deg følesen av å jobbe ved et skissebord.

Forvandles enkelt fra kontor til Studio

Zero Gravity Hinge gjør at du enkelt kan bevege skjermen fra oppreist til Studio Mode med én hånd.

Bruk touch og Surface Pen for å visualisere, samarbeide og utvikle innhold like naturlig som med penn og papir. Få helt nye arbeidsmetoder med et unikt verktøysett med Surface Pen, Surface Dial og Windows Ink.

Profesjonell kvalitet og ytelse

Surface Studio 2 er den kraftigste Surface til nå, og er 35 % raskere enn forgjengeren sin og har 50 % bedre grafikkytelse. Produktivitet er ikke en abstrakt idé. Det kommer som resultat av repetisjon, idéskaping og hardt arbeid. Office-applikasjoner kjører nå 25 % raskere enn forrige generasjon Studio. Med Intel® Core™-prosessorer som hjelpes av en NVIDIA® GeForce® dGPU, er Surface Studio 2 klar for alt.

Skikkelig forseggjort

Surface Studio er utformet rundt deg og ditt arbeidsområde. Det minimalistiske og moderne designet med rene linjer passer perfekt på skrivebordet ditt. Profesjonell innlogging med ansiktsgjenkjennelse med Windows Hello logger deg inn raskt og sikkert.

Spørsmål om Surfaceproduktene?

Spør produktsjef Stian Karlson.

Stian Karlson

Stian Karlson
Product Manager PC

Direkte: +47 3344 9603
Mobil: +47 9416 7220
E-post