1. Tilbake

Utvid og utvikle virksomheten
med myScheneider IT Partner Program

Forbered deg på fremtiden ved å bli med i myScheneider IT Partner Program, og bygg opp virksomheten ved å utvide kunnskapene dine, slik at du kan gi kundene bedre støtte.

  • Sikre virksomheten for fremtiden
  • En skreddersydd blanding av verktøy, opplæring og støtte, som er utviklet for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Sertifiserte partnere av Premier Edge Software og Digital Services kan få igjen opptil 8 % på kvalifisert Edge-maskinvare, -programvare og -tjenester.

Registrer deg nå

Gjør deg klar for fremtiden

myScheneider IT Partner Program er utviklet for leverandører av IT-løsninger som vil utvide datasenterprosjektvirksomheten sin, tilby nye kundeløsninger – og gjøre seg klare for fremtiden.

Utvid kunnskapen og ekspertisen din på tvers av APC-løsninger for fysisk infrastruktur, programvare og digitale tjenester ved hjelp av en rekke verktøy, insentiver, fordeler og opplæring – alt utviklet for å hjelpe deg med å få større vekst, skape sterkere forretningsrelasjoner og tilby kundene eksepsjonell verdi.

Registrer deg nå

Hva får du?

Bli med i myScheneider IT Partner Program og bygg opp virksomheten ved å utvide kunnskapene dine, slik at du kan gi kundene bedre støtte. De eksklusive, sertifiserte opplæringsprogrammene hjelper deg med å fremheve ferdighetene dine og ta virksomheten til neste nivå ved:

Å tilby kundene dine de beste løsningene til de beste prisene takket være preferansepriser og forsikring om faste pristilbud.

Å styrke etterspørselen i markedet takket være omfattende salgs- og markedsføringsmateriell, i tillegg til reklamesubsidier.

Å utvide kunnskapen din slik at du kan gi kundene bedre støtte, som følge av en blanding av sertifiserings- og opplæringsprogrammer.

Å inngå avtaler raskere takket være verktøy, konfiguratorer og teknisk støtte som alle er utviklet for at du skal spare tid.

Sørg for at virksomheten din skiller seg ut

I et konkurranseutsatt marked er det avgjørende å kunne tilby kundene det aller beste. myScheneider IT Partner Program hjelper deg med å tilby kundene tjenester for reservekraftforsyning og strømstyring som kan bidra til å beskytte virksomheten deres. Å tilby strategisk rådgivning på tvers av flere IT-spesialiseringer hjelper deg med å skille deg ut fra mengden. .

Opprett en mangfoldig forretningsmodell

Med tre sertifiseringsnivåer og flere spesialiseringer anerkjenner myScheneider IT Partner Program at alle virksomheter er unike. Spesialtilpass fremdriften etter de unike behovene som virksomheten din har.

Forenkle behovene dine

Takket være en firmaspesifikk brukeropplevelse og personlige statusoppdateringer har det aldri vært enklere å ta strategiske beslutninger knyttet til virksomheten.

Grip tak i nye forretningsmuligheter

Dra nytte av veikart og viktige hjelpemidler som er utviklet for å bidra til å øke forretningsekspertisen din og ivareta konkurransefortrinnet ditt. Du kan samtidig utvide til nye markeder takket være en rekke virksomhetsdrivende verktøy.

Understøtt kanalsentrisk praksis

Dra nytte av den enestående støtten, aktiveringen og erfaringen som tilbys av APC – alt beregnet på å øke lønnsomheten dine.

Utvikle en fremtidssikret virksomhet

Tilpass deg bransjeledende beste praksis for å gjøre virksomheten mer agil, og gjør deg klar for fremtiden.

Er du klar til å bli APC-partner?

Det er enkelt å bli med i myScheneider IT Partner Program. Husk at sertifiserte partnere av Premier Edge Software og Digital Services kan få igjen opptil 8 % på kvalifisert Edge-maskinvare, -programvare og -tjenester!

  • Trinn 1 Gå til myScheneider IT Partner Program-siden
  • Trinn 2 Registrer opplysningene dine, og opprett en konto
  • Trinn 3 Fullfør opplæringen
  • Trinn 4 Gratulerer! Nå er du en del av myScheneider IT Partner Program.

Registrer deg nå