Spillindustrien er en av driverne for innovasjoner innen IKT. Ønske om å skape fotorealistisk innhold og verdener der folk kan vandre rundt som om det var det virkelige liv, har grensen til hardwaren blitt presset hardt og dermed påvirket mulighetene for innovasjon i IKT-bransjen. Teknologien utvikles raskt og det er ikke alltid like enkelt å følge med. Det er her vi ønsker å hjelpe deg; ved å holde deg oppdatert på siste nytt og hvilke innvirkningen det kan ha for virksomheten din.

Nye måter å spille!
OPPNÅ ET NYTT Nivå med disse produktene:

ENHETER

> Finn ut mer

Takket være bedre strømsparende teknologier og mer effektiv hardware, kan kraftige bærbare datamaskiner brukes opptil 10 timer. De integrerte skjermene er blitt raskere, lysere, har mer levende farger og er bedre egnet for spill. Stasjonære datamaskiner som er mindre enn en skoeske, kan kjøre spill i høyeste kvalitet med jevn bildefrekvens. I dag betyr ikke størrelse noe. Store produsenter har gaming PC’r med enkeltsaker, vannkjøling og RGB-lyneffekter.

Kjøp nå

DISPLAYS

> Finn ut mer

Brede skjermer med 16:9 størrelse blir mer og mer viktig for gamere. Høyere oppløsninger med full HD, raskere oppdateringsfrekvens og lavere responstid er et «must have» for spillere. AMD og Nvidia har også optimalisert kommunikasjonen mellom grafikkort og skjerm, med teknologier som Freesync fra AMD og G-Sync fra Nvidia. Disse adaptive synkroniseringene skaper en bedre spillopplevelse, ved å redusere skjermfeil.

Kjøp nå

KOMPONENTER

> Finn ut mer

Her finner du alt et spillers hjerte ønsker. Raske grafikkort eller budsjettvennlige modeller. Hovedkort og CPU med nyeste eller pålitelig teknologi. RAM med høye frekvenser og lave latenser. HDD-er for høye kapasiteter eller SSD-er for rask datautveksling. Strømforsyninger for høye energikrav og effektivitet. Små formfaktorsaker eller store tårn. Enhver konfigurasjon trenger også en perfekt passende kjøleløsning.

Kjøp nå

GAMING I SKYEN

> Finn ut mer

Etter hvert som verden blir mer og mer digital, opplever vi et irreversibelt skifte i spillmarkedet fra fysisk til digitalt. De ulike digitale spillalternativene som er tilgjengelige gjør det mulig å spille fra hvilken som helst enhet, uansett hvor man er. Dette gjør at over 200 millioner mennesker velger å spille i skyen, og er grunnen til at skyspillmarkedet forventer å vokse fra en nåværende markedsverdi på $ 2B til $ 8B i 2025.

Lær mer

Her er dagens hotteste produkter i gaming:


Er du interessert?

Ta kontakt med teamet vårt og vinn ditt neste spill med våre spillprodukter