HPE Alletra

Styrk dataene dine fra kanten til skyen med en infrastruktur som er optimalisert for arbeidsbelastningen og tilbyr riktig skyopplevelse for alle applikasjoner.

Få mer informasjon

Få en enhetlig opplevelse

Med HPE Alletra kan kundene dine nyte en enhetlig opplevelse som kombinerer funksjonaliteten til HPE Nimble og HPE Primera med fordelene i Data Service Cloud Console.

HPE Alletra er perfekt for å hjelpe deg med å overføre dine eksisterende HPE Nimble- og Primera installerte basiskunder som ønsker å oppdatere lagringsmulighetene sine. Nå er tiden inne for å foreslå en teknisk oppdatering.

Nå slipper du kompleksiteten til hybrid sky

HPE Alletra driver dataene til kundene dine med det beste fra skyen for alle applikasjoner. IT-avdelingen trenger ikke lenger å stresse med å kontrollere og vedlikeholde datainfrastrukturen – den kan ganske enkelt få tilgang til og bruke den ved behov eller som en tjeneste.

Med HPE Alletra får kundene dine automatisert, intensjonsbasert levering drevet av HPEs kraftige AI-baserte intelligens. Spar tid, optimaliser arbeidsbelastninger og administrer hundrevis av systemer på få minutter.

Ta kontakt med en salgsperson

Utforsk HPE Alletra-modeller

HPE Alletra 5000

HPE Alletra 5000 er en hybrid og kostnadseffektiv løsning som gir pålitelig, rimelig hybrid flash-ytelse for oppgaver som ikke krever et All-flash-oppsett. Den er utviklet for fleksibel håndtering av generelle arbeidsbelastninger og behov for sikkerhetskopiering/nødgjenoppretting. Ved å blande Flash-basert arkitektur med HPE InfoSight prediktiv analyse, sikrer den rask og pålitelig datatilgang, og kan skilte med en fantastisk datatilgjengelighet på 99,9999 %.

Se databladet

HPE Alletra 6000

HPE Alletra 6000 er en All-flash-løsning, og er utviklet for kunder som vil ha høy tilgjengelighet og et enkelt oppsett for forretningskritiske arbeidsbelastninger. HPE Alletra 6000 kan fungere som enten en All-flash- eller All-NVMe-løsning. Denne utrolig rimelige modellen eliminerer kompleksitet og leverer opptil tre ganger raskere ytelse enn tidligere lagringskjeder.

Se databladet

HPE Alletra 9000

HPE Alletra 9000 sørger for en sømløs skyopplevelse uavhengig av hvor kundenes data befinner seg og eliminerer kompleksitet. Denne All-flash-løsningen for driftskritiske arbeidsbelastninger støtter også All-NVMe for neste generasjons lagringsarkitektur. Kundene dine vil ha glede av en forutsigbar høy ytelse i stor skala, støttet av en 100 % oppetidsgaranti.

Se databladet

HPE Alletra MP

HPE Alletra Storage MP revolusjonerer blokklagring med 100 % garantert tilgjengelighet – en intuitiv lokal skyopplevelse drevet av AI, som effektiviserer administrasjon fra infrastruktur til apper. Hjelp kundene dine med å oppnå enestående datatilgjengelighet med driftskritisk lagring, som oppfyller alle serviceavtaler.

Ta kontakt med en salgsrepresentant