HPE Alletra

Styrk dataene dine fra kant til sky med en infrastruktur som er optimalisert for arbeidsbelastningen og leverer skyopplevelsen til alle apper.

Få råd fra vårt team av ALSOs lokale lagringseksperter når du støtter kundenes overgang tilskyen.

Finn ut mer

Med HPE Alletra kan kundene dine nyte en enhetlig opplevelse ved å kombinere funksjonaliteten til HPE Nimble og HPE Primera med kraften i Data Services Cloud Console.

Frigjør deg selv fra kompleksiteten til Hybrid Cloud

HPE Alletra driver dataene dine fra kant til kjerne med skyopplevelse for alle appene dine. IT-avdelingen får muligheten til å gå fra å eie og vedlikeholde datainfrastruktur til å enkelt få tilgang til og bruke den på forespørsel – som en tjeneste. Administrer fra hvor som helst med enkel global administrasjon drevet gjennom en intuitiv, SaaS-basert brukeropplevelse.

HPE Alletra gjør det mulig for kundene dine å oppleve en automatisert, intensjonsbasert klargjøring drevet av HPEs kraftige AI-baserte intelligens. Spar tid, optimaliser arbeidsbelastninger og administrer hundrevis av systemer i løpet av få minutter.

Kontakt en av spesialistene dine for å få råd om den neste kundeavtalen din.

Ta kontakt

HPE Alletra: Et paradigmeskifte i datainfrastruktur

Administrer fra hvor som helst

For en enkel skyopplevelse, administrer hele lagringsplassen din fra et Saa-basert webgrensesnitt

Utnytt AI-drevet intelligens

Frigjør ressurser med en AI-drevet systemadministrasjon. HPE InfoSight konfigurerer, optimaliserer og overvåker automatisk hele infrastrukturstakken, for 100 % oppetid og maksimal ytelse

Ikke mer nedetid

Bevist robusthet og over 99,9999 % tilgjengelighet – garantert som standard

HPE Alletra med InfoSight

For å få en eksepsjonelt datalagringsløsning kan du kombinere kraften og smidigheten til HPE Alletra med AI-drevet intelligens. HPE InfoSight bruker maskinlæring til å forutsi og deretter forhindre opptil 86 % av forstyrrelsene på tvers av en kundes infrastrukturstakk – fra servere og lagring til virtuelle maskiner.

Kundene dine har ikke råd til forstyrrelser fra nedetid eller forsinkelser på grunn av dårlig ytelse. Å utnytte kraften i prognoser er den beste måten å maksimere oppetiden for driftskritiske apper på, akselerere ytelsen og transformere datalagringsopplevelsen.

Kombiner HPE Alletras kraftige og intuitive brukeropplevelse med maskinlæringsfunksjoner, sanntidsanalyse og optimaliseringsfunksjoner i HPE InfoSight – for å få en uovertruffen datalagringsopplevelse.

Bestill en teknologidemo for kunder med noen fra teamet vårt.

Bestill demo

Utforsk HPE Alletra-modeller

HPE Alletra 9000

Bli med i en sky overalt med HPE Alletra 9000, som er ideell for driftskritiske arbeidsbelastninger, store databaser og konsolidering.

HPE Alletra 9000 er utformet for å levere en sømløs skyopplevelse uansett hvor kundens data ligger, slik at kompleksiteten forsvinner. Denne All-Flash-løsningen støtter også All-NVMe, for neste generasjons lagringsarkitektur. Få en forutsigbar ytelse i stor skala med en 100 % tilgjengelighetsgaranti.

Last ned datablad

HPE Alletra 6000

Få gleden av rask og konsistent ytelse pluss bransjeledende effektivitet med HPE Alletra 6000, som er perfekt for forretningskritiske arbeidsbelastninger.

Designet for kunder som trenger høy tilgjengelighet kombinert med et utrolig enkelt oppsett. HPE Alletra 6000 kan kjøre som enten en All-Flash-løsning eller All-NVMe. Denne beste prisen per ytelsesmodell eliminerer kompleksitet og gir opptil 3 ganger raskereytelse enn tidligere lagringskjeder.

Last ned datablad

Kontakt en av spesialistene dine for å få råd om den neste kundeavtalen din.

Ta kontakt

ALSO-fordelen
Dine lokale HPE-lagringseksperter

La ALSO hjelpe deg med å definere og konfigurere riktig HPE Alletra-lagringsløsning. Med ekspertråd, banebrytende kunnskap og tilpassede anbefalinger kan vi hjelpe deg med å matche de riktige løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert kunnskap og råd om de nyeste tilbudene i ditt land.

Spesialiststøttet konfigurasjon

Konfigurer HPE Alletra med støtte og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Assistanse ved pristilbud

HPE-teamet i ALSO kan hjelpe deg med å gi pristilbud på HPE Alletra-lagring med vennlig, enkel veiledning.

Snakk med en av ekspertene våre og få råd om systemarkitektur, lagringsprogramvare, konfigurasjon, skalering og priser for en rekke HPE-produkter og løsninger. Når du samarbeider med ALSO, støtter vi deg for at du skal få avtalen. Arranger en teknologidemo mellom ALSO, kunden din og deg for å få demonstrert de viktigste fordelene og kjerneløsningene. Få tilliten til å inngå flere avtaler!

Bestill en teknologidemo for kunder med noen fra teamet vårt.

Bestill demo

Sliter du med alternativer for lagring og sikkerhetskopiering?
Ring Harald.

Han er en del av ALSOs team av erfarne HPE salgs- og produktspesialister.

Harald Andersson

Pre Sales- & Product Specialist, HPE

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote