3rd Gen AMD EPYC™-prosessorer

Prosessorene med verdens høyeste ytelse

Lær om den nyeste AMD-prosessorteknologien slik at du kan foreta en informert beslutning når du velger prosessorer ved neste serverkjøp.

Et "EPYC" valg for virksomheter

De nye 3rd Gen AMD EPYC™ serverprosessorene er laget for å styrke kundenes produktivitet med en lynrask programytelse sammen med de beste sikkerhetsfunksjonene og overlegen beskyttelse.

Sentrale arbeidsmengder og bruksområder

For alt fra tradisjonell programdistribusjon til HCI og virtualiserte arbeidsbelastninger, vil AMD EPYC™-prosessorer gi kundene kraften, ressursene og kapasiteten de trenger for å kunne kjøre alle programmer.
Oppdag hvordan 3rd Gen AMD EPYC™-serverprosessorer kan senke kundenes arbeidsbyrde.

HCI og virtualisering

Databaser og analyser

Databehandling med høy ytelse

Nestegenerasjons prosessorytelse

Få overlegen ytelse i arbeidsbelastningen for å kunne levere ressursene kundene dine trenger til appene sine. Enten kundene kjører bedriftsprogrammer, virtualiserte miljøer, hyperkonvergert infrastruktur eller dataanalyseprogrammer, kan kombinasjonen av "Zen 3"-kjerne og AMD Infinity-arkitekturen styrke alle slags datasenterberegninger og hjelpe virksomheter med å jobbe raskere og mer produktivt.

3rd Gen AMD EPYC™-prosessorer skaleres fra 8 til 64 kjerner (eller 16 til 128 tråder per socket). Ingen annen x86-serverprosessor oppnår like høy kjernetetthet.

Komplett funksjonssett

Basert på AMD Infinity-arkitekturen leverer de nye 3rd Gen AMD EPYC-prosessorene et komplett funksjonssett til hele CPU-stacken. Du velger frekvens og antall kjerner, men minnefunksjoner, avanserte sikkerhetsfunksjoner og I/U-kapasitet følger med uten ekstra kostnader. På den måten sikrer du at du oppnår det du trenger, uansett hvor mange kjerner du velger.

Ultimat beskyttelse

Med sin moderne "Zen"-arkitektur er AMD-prosessorene utformet for å kunne motstå svært sofistikerte angrep, noe som bidrar til å beskytte kundenes sensitive data, unngå nedetid og redusere ressurslekkasjer. I tillegg gir AMD Infinity Guard et unikt og robust sett med sikkerhetsfunksjoner som bidrar til å komplettere bransjens økosystempartnere på programvare- og systemnivå.

Med de nye AMD Shadow Stack- og SEV-SNP-funksjonene (Secure Nested Paging), er sikkerheten i 3rd Gen EPYC-prosessoren sterkere enn noen gang. De kan bidra til å kryptografisk isolere og sikre over 500 virtuelle maskiner per server.

EPYC-fordeler

Bli kjent med de viktigste spesifikasjonsfordelene ved AMD EPYC™-prosessorer, og se hva som gjør dem unike.

Høyhastighets chiplet-sammenkobling

Optimalisert flerprosessorytelse og skalerbarhet gjennom siste nytt innen die-to-die-tilkobling med AMD Infinity Fabric™.

Markedsledende minnebåndbredde

8 minnekanalser per socket
Maksimal båndbredde på 410 GB/s DRAM

Ledende I/U-båndbredde

Kun 8x16-linker PCIe® Gen4
128 PCIe© 4.0-spor i én enkelt socket
64 GB/s toveis båndbredde per link, 512 GB/s per socket

Sikker kryptert virtualisering (SEV)

AMD EPYC™-prosessor bidrar til å sikre personvern og integritet ved at hver virtuelle maskin krypteres med én av opptil 509 unike krypteringsnøkler som kun kjennes av prosessoren.

Kompatibilitet for HPE Proliant DL-servere med AMD EPYC™

AMD EPYC™-prosessorer er kompatible med følgende servere:

HPE ProLiant DL 385 Gen 10 Plus

HPE ProLiant DL 325 Gen 10 Plus

HPE DL345 Gen10 Plus

HPE DL365 Gen10 Plus

Klar til å starte konfigureringen?

Nå kan du konfigurere dine foretrukne servere med AMD-prosessorer i iQuote.

Gå til iQuote

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote