Aruba ClearPass

Markedets mest avanserte kontrollplattform for nettverkstilgang.

Bygg en komplett løsning for nettverkssikkerhet

Nettverksadministratorer står overfor utfordringen med å støtte et stort utvalg av forskjellige sluttbrukerenheter. Flere ansatte enn noensinne trenger å koble seg til bedriftens nettverk fra sine personlige enheter. Da kan ikke IT lenger kontrollere alle endepunktene på nettverket, noe som bare øker presset knyttet til pålasting og sikkerhet.

Så hvordan kan IT få oversikt over alle tilkoblede enheter? Og hvordan kan de sørge for at nettverket er sikkert? Se ikke lenger enn Aruba ClearPass – en plattform for policyadministrasjon som er utformet for enkelt å laste på nye enheter, tilordne ulike tilgangsnivåer og holde nettverkene trygge og sikre.

Tilpass deg skiftende krav til enheter og brukere med robust håndhevelse av policyer

Synlighet uten kontroll kan gjøre organisasjoner sårbare for sikkerhetsrisikoer. ClearPass Policy Manager gjør det mulig for IT å lage smarte sikkerhetspolicyer som regulerer tilgang til nettverket, og som automatisk gir eller nekter brukerrettigheter basert på enhetstype, eierstatus eller operativsystem.

I tillegg støtter ClearPass Onboard funksjoner for sikker selvbetjening for BYOD-brukstilfeller, noe som gjør det lettere for sluttbrukere å få tilgang til nettverket og reduserer behovet for dedikert IT-support. Brukere kan konfigurere sine egne enheter sikkert for bedriftsbruk eller internettilgang basert på forhåndsdefinerte kontroller for adminpolicy.

Ved hjelp av ClearPass Guest kan ansatte utenfor IT opprette midlertidige gjestekontoer for besøkende som trenger sikker internettilgang. Svært tilpassbare portaler sørger for brukervennlige, mobilvennlige påloggingsprosedyrer for å støtte besøkendes behov på tvers av virksomheten eller i detaljhandel, utdanning eller store offentlige bruksområder. Dette sparer tid og sørger for at alle besøkendes tilgang er regulert og i samsvar med rammeverket for nettverkssikkerhet.

Last ned dataark

Beskytt det viktigste med den mest avanserte plattformen for nettverkssikkerhet

Universell enhetssynlighet og intelligent profilering

Aruba ClearPass Device Insight gir helhetlig synlighet over hele nettverket ved intelligent å oppdage og profilere alle tilkoblede enheter.

Robust håndhevelse av policyer

Aruba ClearPass Policy Manager foreslår smarte sikkerhetspolicyer som regulerer tilgang til nettverket, og som automatisk gir eller nekter brukerrettigheter basert på enhetstype, eierstatus eller operativsystem.

Svar på sikkerhetstrusler i sanntid

Med ClearPass OnGuard kan nettverksadministratorer angi sikkerhets- og samsvarsparametere for å sikre at bestemte krav er oppfylt før enheter kobles til nettverket.

Integrasjons med tredjepartsløsninger

Aruba ClearPass Exchange gir kundene dine muligheten til å integrere tredjepartsteknologi med ClearPass, noe som gir en helhetlig håndhevelse av policyer og synlighet.

ALSO fordelen - Aruba ClearPass

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om konfigurasjon av eksterne access-punkter. Vårt team vil holde deg oppdatert med de seneste nyhetene fra Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokalt sertifiserte eksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsveiledning

Konfigurer Aruba ClearPass med support og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp medpristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote