Løsninger for campusnettverk

Transformer kundenes digitale miljøer

Multifunksjonelle, fullt trådløse opplevelser for campusnettverk

Etter hvert som organisasjoner beveger seg mer utover i lukkede miljøer og mot nettverket for hele campus, står IT-administratorer overfor behovet for å støtte flere brukere og administrere mer trafikk enn noen gang før. Klargjøring av nettverkstilgang hvor som helst, på alle enheter, samtidig som vi opprettholder ekspansiv kapasitet, er viktige funksjoner for å levere på disse tette og varierte nettverkskravene.

Videre avhenger muligheten til å distribuere skyapplikasjoner, automatisere nettverksoperasjoner og konfigurere sømløse IoT-løsninger av enkle, sentraliserte administrasjonsplattformer og innovative posisjonstjenester som forbedrer effektiviteten og brukeropplevelsen.

Få oversikt over Arubas portefølje for campusnettverk

Med Arubas portefølje av løsninger for campusnettverk har kundene dine muligheten til å bygge trådløs infrastruktur som går utover enkle tilkoblinger. Ved hjelp av access-punkter, posisjonstjenester, gateways og kontrollere kan nettverksadministratorer forbedre brukernes miljøer og levere omfattende, posisjonstilpassede opplevelser samtidig som de opprettholder optimal nettverkskapasitet og tilkobling.

Access punkter

Access-punkter gir enkle, kraftige og lynraske WiFi-tilkoblinger og posisjonstjenester i ethvert innendørs eller utendørs miljø.

Les mer

Eksterne access punkter

Eksterne access-punkter gjør det mulig for kundene å konfigurere, overvåke og administrere Wi-Fi-nettverk og posisjonstjenester hvor som helst i verden på en sikker måte.

Les mer

Gatewayer og kontrollere

Arubas kontrollere og gatewayer tilbyr nettverk for forretningskritisk bruk, intuitiv administrasjon klar for skyen og forbedret tilkobling og tjenester for sluttbrukere.

Les mer

Aruba posisjonstjenester

Arubas portefølje for posisjonstjenester gir kundene dine muligheten til å engasjere seg med forbrukere og ansatte på nye og kreative måter.

Les mer

ALSO-fordelen – Arubas løsninger for campusnettverk

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om konfigurasjon av campusnettverk. Vårt team vil holde deg oppdatert med de seneste nyhetene fra Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene

Konfigurasjonsveiledning

Konfigurer løsningen din for campusnettverk med support og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote