Møt Arubas Instant On Access-punkter

Lynrask Wi-Fi av høy kvalitet har aldri vært enklere!


Arubas Instant On Access Points leverer høykvalitets Wave 2 802.11ac-Wi-Fi til priser alle kan være en del av.


Access-punktene er det perfekte valget for kunder som ikke vil gå ned i kvalitet, men som leter etter en mer budsjettvennlig Wi-Fi-løsning.


Arubas nye Access-punkter er det perfekte valget for kunder som leter etter en solid kombinasjon av pris og kvalitet.


De er designet til å løse både nåtidens og fremtidens store Wi-Fi-krav, utvikling av IoT og økte behov for sikkerhet.

Les mer og kjøp

PLUG AND PLAY

I tillegg til å levere Wi-Fi av høy kvalitet til en attraktiv pris, er Instant On Access-punktene ekstremt enkle å sette opp og installere. Ingen tekniske kunnskaper eller kompetanser kreves, og kunden kan derfor komme i gang selv umiddelbart.


Access-punktene kommer med en virtuell kontroll, slik at kunden kan koble til og styre flere Access-punkter samtidig, uten behov for flere programvare- eller fastvareprogrammer.


Et åpenbart valg for kundesegmenter som ...

.. kafeer, verksted, butikker og kontor med små og mellomstore nettverk. ALSO tilbyr 5 forskjellige Instant On Access-punkter til ulike behov og målgrupper.


AP11 | AP12 | AP15

Innendørs

SÅ ENKELT ER DET

I tillegg til å levere Wi-Fi av høy kvalitet til en attraktiv pris, er Instant On Access-punktene ekstremt enkle å sette opp og installere. Ingen tekniske kunnskaper eller kompetanser kreves, og kunden kan derfor komme i gang selv umiddelbart. Se hvor enkelt det er i videoen.

TRÅDLØST MESH-NETTVERK

Hjelp kundene dine med å utvide Wi-Fi-nettverket uten bruk av ekstra kabler eller strev – og uten å gå ned i Arubas høye kvalitet og ytelse. Takket være innebydge mesh-muligheter kan virksomheter raskt utvide Instant On-nettverket sitt.


Raskt oppsett

Ingen behov for manualer eller tekniske kunnskaper


Enkel styring

Via de brukervennlige nett- eller mobilbaserte styresystemene


Høyeste sikkerhet

Optimal trygghet på både medarbeider- og gjestenettverket.


Få nye forsprang med Aruba Instant On

Last ned salgs- og markedsføringssettet fra ALSO og Aruba, som du kan ta i bruk med det samme. Bruk salgssettet til å få en oversikt over Aruba Instant Ons viktigste unike salgspunkter, og markedsføringssettet til å få nye salgsforsprang via kanalene dine på nett.

Salgssett Markedsføringssett

ALSOs HPE-spesalister er klare til å hjelpe

Kontakt våre HPE-spesialister hvis du har spørsmål eller behov for trening i forhold til ditt HPE-salg og din forretningsutvikling.

hpe.norge@also.com


Sammenlign de 5 Access-punktene