1. Tilbake

Raskere salg, raskere profitt

Kunder virker bare krevende når du ikke har de riktige løsningene. Med HPE Top Value Offers (TVO) kan du oppfylle kundenes behov som aldri før.

Top Value Offers sikrer at bedriften din blir den første de ringer for en ideell løsning til en perfekt pris for SMB-kunder.

Rett tilbud, rett tidspunkt, rett pris

Top Value Offers er rabatterte pakkeløsninger i én enkelt salgsordre som representerer de mest populære server- og lagringskonfigurasjonene, og som egner seg for en mengde SMB-anvendelser og -arbeidsflyter.

Målrettet

HPE har matchet sine mest populære, bestselgende konfigurasjoner med de viktigste kravene og arbeidsflytene hos SMB-kunder. Det er strømlinjeformet tilbud og etterspørsel på ett sted.

Raskt og enkelt

Ingen flere OPG-forespørsler eller lange leveringstider for CTO-bestillinger. Pakkeløsningene er på lager og kan sendes ut til kundene dine meget raskt.

Smidig

Smidighet er ikke bare et trendy ord, det er realiteten. Top Value Offers er klare til å oppfylle behovene til nesten alle SMB-er, men du kan også gjøre tilleggsvalg. Kombinasjonen av grunnprodukt, tilleggsvalg, programvare og HPE Pointnext-tjenester er et solid fundament for en rimelig og pålitelig løsning som er klar til bruk.

Bransjeledende produkter

HPE-servernes lagrings- og nettverksprodukter har et enestående rykte for kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet. Fra silikonbanen av tillit som er innebygget i alle Proliant-servere, til Oneview – det enhetlige programvareverktøyet for administrering av hele IT-stabelen din, kan du stole på at HPE-løsningene ligger i teten.

Få poeng mens du sparer penger

Som en verdsatt ALSO-partner kan du nå få Bonus Club-poeng med hvert eneste Top Value Offer du selger.

Kjøp og innfri poengene i ALSO-nettbutikken med en gang!

Rabatterte pakkeløsninger

Ta en titt på de tilbudene nedenfor eller se hele listen hos ALSO-nettbutikken.

Top Value Offers i iQuote

Top Value Offers er tilgjengelige i iQuote, som er den enkleste og raskeste måten du kan konfigurere, gi tilbud på og selge HPE-produkter. For å se Top Value Offers i iQuote med dine ALSO-avtalte priser, starter du iQuote her.