1. Tilbake

Få innsideinformasjon, rett fra ekspertene

Podcasten IT Channel Perspectives fra APC Schneider Electric dekker alt fra det å muliggjøre digital transformasjon til hvorfor bærekraft og sirkulærøkonomi er viktigere enn noensinne, og gir deg all ny teknologi og nye trender som er på vei og som påvirker organisasjoner innen IT-kanalen – i dag og inn i fremtiden.

Få forsprang på konkurrentene – med nye perspektiver på IT-kanalens utfordringer

Hvis du er leverandør av IT-løsninger, VAR, forhandler, MSP eller systemintegrasjons- og distribusjonsspesialist, er denne podcasten designet med deg i tankene.

Bedrifter innen IT-kanalen har mye å holde styr på: Fra å omfavne bærekraft til å drive frem forretningsvekst og muliggjøre digital transformasjon. Og det kan virke nesten uoverkommelig å prøve å følge alle nye trender og nye teknologier som raskt vokser frem, samtidig som du skal få virksomheten til å vokse.

Alle episoder av podcasten IT Channel Perspectives er dedikert til en bestemt utfordring eller trend, og hvordan du kan lære av eksperter når du skal få virksomhetene dine til å vokse. Oppdag innsikt og inspirasjon, og finn ut hvordan nye teknologier påvirker bransjen. Fra industriell lokal databehandling til sirkulærøkonomi og brobygging over IT-kompetansegapet — dette er ting podcasten IT Channel perspectives hjelper deg med.

Tilgjengelig på strømmetjenestene: Apple Podcasts, Spotify, Google Play og Stitcher.

Finn ut mer

Bærekraft og sirkulærøkonomi: Slik drives endring frem for virksomheter innen IT-kanalen

I episode åtte av podcasten IT Channel Perspectives tar vi et dypdykk i hvordan bærekraft, sirkulærøkonomi og netto nullutslipp påvirker bransjen. Dette er et av våre viktige spørsmål, og forskning fra Schneider Electric spår en økning på 50 % på energibehovet for IT innen 2030. Så hvordan kan bedrifter balansere energiforbruket for IT og CO2-utslipp med reduksjon av karbonfotavtrykket sitt?

Isabelle Allegaert, Managing Director i Inmac wstore France og Elena Fedotova, Vice President Secure Power Division France, Schneider Electric gir deg sine ekspertuttalelser om hvordan virksomheter innen IT-kanalen kan redusere miljøpåvirkningen sin samtidig som de oppfyller kundenes behov.

Oppdag bærekraftsinitiativene som brukes av både Schneider Electric og Inmac wstore for å omfavne sirkulærøkonomien, redusere miljøpåvirkning og hjelpe sluttbrukere med å administrere energiforbruket sitt.

Lytt nå