1. Tilbake


Styrk samarbeidet med HP og Poly.

Din inngangsport til forbedrede løsninger for hybridarbeid

Styrk hybridarbeidet nå


Maksimer fortjenesten med HP-tilbehør og service

Utvid tilbudene dine og forbedre kundenes opplevelse ved å integrere HP Attach-tilbehør og -tjenester i deres HP hardware- løsninger. Vårt utvalg av HP-tilbehør, nå inkludert Poly premium business-headset, lar deg bygge omfattende maskinvareøkosystemer som støtter overlegen ytelse i et hybrid arbeidsmiljø.


Utvid tilbudene dine

Bli den pålitelige partneren for alle nødvendighetene

Vi har satt sammen et sortiment av HP-tilbehør for å øke veksten din og bygge opp ryktet ditt som en troverdig og komplett leverandør. Vår portefølje inkluderer:

Essensielt tilbehør

Tilby kundene nødvendig periferiutstyr, tilgjengelig for kjøp umiddelbart.

Produktivitets- og samarbeidsverktøy

Øk salget av tilbehør som støtter hybridarbeid med vårt nyeste tilskudd, Poly Premium Business-Headset.

Lås opp belønninger med bonusklubbpoeng

Tjen Bonus Club-poeng med alle kvalifiserte transaksjoner som involverer HP-maskinvare, periferiutstyr og Poly-løsninger. Samle poeng for å få tilgang til et bredt spekter av eksklusive tilbud, som forbedrer kjøpsreisen din og gir betydelig verdi til hver transaksjon.


Begynn å tjene belønninger


Sett sammen tilbehør for en komplett HP-opplevelse

Gi en sømløs pakke med HP-maskinvareforbedringer, inkludert skjermer, Care Packs og Poly-produkter, for å sikre at kundene dine har alt de trenger.

Strømlinjeforme mersalget av maskinvare

Med integrert perifer mersalg plasseres viktig tilbehør på salgsstedet, noe som forbedrer salgsopplevelsen og øker inntektene dine. Velg og promoter HP-maskinvare og tilbehør og sett dem sammen med Poly-produkter for en uslåelig pakke. Denne synergien mellom tilbehør og tjenester fra Poly og HP lar deg oppnå to mål samtidig: øke fortjenesten og optimalisere kundetilfredsheten. Utnytt i tillegg ALSOs tilpassede støtte for personlig assistanse.


Kjøp nå og tjen bonusklubbpoeng


Betingelser og vilkår gjelder. Kun poeng opptjent på kvalifiserte transaksjoner.