Sikkerhetskopiering og databeskyttelse

Kontroller eksplosiv datavekst med databeskyttelse bygget for skyen, med integrert flashlagring, som gir uovertruffen sikkerhetskopiering, arkivering og nødgjenoppretting.

Lever sømløs sikkerhetskopiering med hybrid sky og uovertruffen databeskyttelse

Kundene dine trenger data for å være umiddelbart tilgjengelige og sikre – uansett hvor og når de trenger det. Men eksplosiv datavekst, krevende servicenivå og et trussellandskap i utvikling gjør det stadig vanskeligere å beskytte forretningskritiske data og apper.

HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse gir kundene dine enestående beskyttelsesnivåer ved å kombinere skyen med lokal IT. De leverer sømløs, pålitelig sikkerhetskopiering til skyen og hjelper til med å redusere kompleksiteten med automatisert administrasjon av databeskyttelse. Trusler, feil og driftsstans reduseres med sikre sikkerhetskopieringer og lagring med høy tilgjengelighet.

Med en skalerbar portefølje av fysiske, programvaredefinerte og skybaserte løsninger kan kundene dine ta kontroll over dataveksten med mer kapasitet og raskere sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Og takket være dyp integrering på tvers av et rikt økosystem av markedsledende ISV-partnere, sikrer HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse eksisterende investeringer og gir kundene dine frihet til å beskytte og administrere dataene sine slik de måtte ønske.

Sikkerhetskopiering til skyen

Utnytt løsninger for sikkerhetskopiering og nødgjenoppretting bygget for skyen, og sikre forretningskritiske data langt inn i fremtiden.

Reduser kompleksiteten

Bruk funksjoner for automatisert administrasjon av databeskyttelse for å forbedre beskyttelsen og redusere menneskelige feil.

Kontroller dataveksten

Oppnå mer kapasitet og raskere sikkerhetskopiering og gjenoppretting med en skalerbar portefølje av fysiske, programvaredefinerte og skybaserte løsninger.

Beskytt investeringene

Dra nytte av markedsledende ISV-partnere for å sikre kundenes eksisterende investeringer.

HPE StoreEver båndlagring

Dokumenterte løsninger for forretningskritisk sikkerhetskopiering og lagring på bånd, som bevarer verdifulle data lenger og rimeligere, etter hvert som kundenes data vokser. HPE StoreEver Tape Storage-løsninger gir absolutt pålitelighet, uslåelig økonomi og omfattende skalerbarhet til det moderne datasenteret.

Oppdag HPE StoreEver båndlagring

ALSO-fordelen – HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse

La ALSO hjelpe deg å definere og konfigurere HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse. Med ekspertråd, nyskapende kunnskap og tilpassede anbefalinger, kan vi hjelpe deg med å matche de rette løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdaterte kunnskaper og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse med hjelp fra spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

ALSOs salgsteam kan hjelpe deg med å utforme tilbudet ditt med HPE-løsninger for sikkerhetskopiering og databeskyttelse med hyggelig assistanse.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote