UNMANAGED GIGABIT-SVITSJER

GIGABIT-YTELSE OG PLUG‑AND-PLAY INSTALLASJON

Linksys Gigabit Unmanaged (PoE+) svitsjer er et effektivt alternativ for å støtte grunnleggende nettverk for virksomheten. QoS-funksjoner sikrer riktig prioritering av trafikk for å levere en optimal brukeropplevelse for applikasjoner i sanntid.


Ikke-administrerte svitsjer er utstyrt med PoE+ og QoS, og regulerer porthastigheter og maksimerer gjennomstrømningen basert på klientens kapasitet. Med et svært enkelt oppsett er det i bunn og grunn ingenting som står mellom deg og øyeblikkelig produktivitet. Linksys Gigabit-svitsjer er tilgjengelig i modeller med 5, 8, 16 og 24 porter.

SMARTE ADMINISTRERTE GIGABIT-SVITSJER

FORSYN FLERE EKSTERNE ENHETER OVER HIGH POWER BUDGET POE+

Linksys Gigabit Smart High Power Budget PoE+ svitsjer inkluderer funksjoner for rask utvidelse av nettverket. Flere ulike kanaler med høy båndbredde mellom svitsjene forbedrer tilgjengelighet og redundans. Linksys smarte svitsjer bidrar til å sikre nettverk gjennom portautentisering og MAC-basert portsikkerhet.


Spanning Tree Protocol (STP) og Storm Control-funksjoner bidrar til kontroll av planlagte eller utilsiktede kabelsløyfer. Disse svitsjene administreres via et intuitivt, forenklet, nettleserbasert grensesnitt, slik at du trygt kan utvide nettverket i tråd med en voksende bemanning.

ADMINISTRERTE GIGABIT-SVITSJER

SIKKER, PÅLITELIG OG KRAFTIG SVITSJING MED GIGABIT-HASTIGHETER

Linksys Gigabit Managed (PoE+) svitsjer inkluderer funksjoner for rask utvidelse av nettverket. Med valgfri Gigabit eller 10-Gigabit uplink SFP/SFP+ fiberoptisk portutvidelse for servere og datasentre, gir de en ideell kombinasjon av skalerbarhet og prisnivå.


Legg til sikker, pålitelig og kraftig svitsjing for det stadig voksende bedriftsnettverket med moderne funksjoner og ytelse, inkludert Gigabit-hastighet, forbedret sikkerhet og avansert trafikkstyring - ideelt for tale- og videoprogrammer i sanntid.

BUSINESS GIGABIT VPN-RUTERE

AVANSERTE FUNKSJONER, ENKEL ADMINISTRASJON

Linksys Business Gigabit VPN-rutere gjør det lett å utforme et smart bedriftsnettverk. De leveres med en integrert Gigabit-brannmur, sted-til-sted VPN og ulike VPN-teknologier med ekstern tilgang.


Med to modeller å velge mellom tilbyr våre VPN-rutere en sikker og pålitelig nettverkstjeneste for ansatte, enten de er på kontoret eller ute på veien. Som hjertet i bedriftsnettverket kan de holde ressurser i forskjellige SSID-er/VLAN-er adskilt. IPv6-støtte garanterer en sikker framtidig implementering.